Voorraad klopte helaas niet dus was het een back order maar wel netjes geïnformeerd (na vragen) wanneer het dan wel kwam en dat klopte

Levering volgende week in plaats van volgende dag

Ik had bij Remenco een sleuteltje besteld omdat op de website werd aangegeven dat het snel bij me thuis zou zijn. Uiteindelijk heeft het sleuteltje een week bij DPD gelegen. Ondertussen heb ik elders een sleutel gehaald.

prima dienstverlening

prima dienstverlening

Prima winkel

Uebler i21 oprijgoot besteld en is netjes aangekomen door een vriendelijke postbezorger ook goed verpakt, wij zijn tevreden !

Ik heb mijn product nog niet ontvangen !!!

Track & trace sucks, uiteraard is dat Post NL en hebben jullie dat niet in de hand.

Super en netjes op tijd geleverd.

Onderdelen netjes verpakt en zeer netjes op tijd geleverd , nogmaals super.

Eenvoudig bestellen en snel je spullen ontvangen

De juiste spullen snel geleverd

De juiste spullen snel geleverd. En keurig op de hoogte gehouden over 1 dag vertraging.

Nog niets ontvangen

Ik heb niets ontvangen!

Sleutels besteld, snel binnen!

In een woord geweldig

Een aanrader

Tevreden

Spullen besteld, op tijd geleverd en tijdige notificaties over de status! Dik tevreden!

Besteld en supersnel geleverd

Bevestiging, levering en info status levering was allemaal prima

Bestelling ontvangen

Bestelling is goede orde ontvangen. De koerier Dpd liet wel te lang op zich wachten.

Snel in huis na bestelling plaatsen

Product moet ik nog gebruiken maar ziet er zeer gebruiksvriendelijk uit. Oprijgoot fiets Eubler

Super snelle service!!

Donderdsg middag om 15 uur besteld, vrijdag om 12 uur in huis!! Wow!!!

Prima Service!

Product is snel gevonden op de site en is na het bestellen snel geleverd. Prima Service!

Super goed product

Het product dat jullie mij hebben geleverd is helemaal volgens wens en ook zeer makkelijk te installeren

goed en snel bezorgd

goed op de hoogte gehouden en voordat de bezorger de track and trace had bijgewerkt al bezorgt

Snel en netjes geleverd.

Fijne website. prima prijzen en na 1 dag geleverd.

vriendelijk, en goede service.

Goeie service en vlotte levering. Wat wil een mens nog meer

Bestelling nog niet ontvangen

Kan nog niet beoordelen daar ik bestelling nog niet ontvangen heb

Lange levertijd

Op de site stond dat het op voorraad was en de volgende dag bezorgd werd. Na een week nog niets ontvangen.

Goede ervaring

Een snelle oplossing geboden en snel in huis.

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen