Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten noemen snelle levering en heldere informatie. Bestellingen komen meestal op tijd aan en zijn goed verpakt. Enkele meldingen gaan over voorraad of track & trace, maar de algemene ervaring is positief.
Al diverse malen spullen besteld bij Rekenkamer. Ruime voorraad en snel geleverd tegen goede prijs
19 June 2026
Jaco
Geervliet
Heel fijn dat je op kenteken kan zoeken naar je onderdelen. Anders blijft het lang onzeker of je het juiste besteld!
12 June 2026
Marguarita
Dongen
Mijn bestelling in goede verpakking geleverd. Product voldoet aan de verwachting een goede kwaliteit.
11 June 2026
Kees
Almere
juiste omschrijving en snelle levering
10 June 2026
J
Hoogland
Hoewel Remenko/Autovoordeelwinkel op de site de zin hanteerd ¨voor 16:00 uur besteld de volgende dag thuis¨ heeft de DPD er bijna een week over gedaan het bestelde artikel af te leveren. Wellicht beter dat ze een vervoerder in de arm nemen die het wel kan garanderen.
9 June 2026
Jan
NOORDSCHESCHUT
Snelle levering en sleutels passen perfect.
6 June 2026
Chris
Geleen
Goede communicatie via de mail, snelle reactie.
4 June 2026
H T
Medemblik
Perfect geleverd binnen de aangeduide levertermijn.
4 June 2026
Janni
Temse
.... doen wat ze beloven. Prettige bejegening. Iets later gestart dan gepland.
2 June 2026
Robbie
Haarlem
Prima inzichtelijke keuzemogelijkheid met heldere omschrijvingen die hielpen om mijn bestelling samen te stellen
11 May 2026
Siep
Deventer
Prima geleverd wat gevraagd was en snel
Melvin
Tiel
Rek is prima, maar montagebeschrijving graag in het Nederlands.
J
S
Goede service !
Bennie
Etten .
Ik kreeg telefonisch goede uitleg over mijn te bestellen product. Alles was in orde: kwaliteit en snelle levering
Gert
Rhenen
Keurig geleverd
3 May 2026
Peter
Varsseveld
Voorraad klopte helaas niet dus was het een back order maar wel netjes geïnformeerd (na vragen) wanneer het dan wel kwam en dat klopte
15 April 2026
Sandra
Kampen
Ik had bij Remenco een sleuteltje besteld omdat op de website werd aangegeven dat het snel bij me thuis zou zijn. Uiteindelijk heeft het sleuteltje een week bij DPD gelegen. Ondertussen heb ik elders een sleutel gehaald.
15 April 2026
Ko
Niet belangrijk
prima dienstverlening
11 April 2026
Niels
Amstelveen
Uebler i21 oprijgoot besteld en is netjes aangekomen door een vriendelijke postbezorger ook goed verpakt, wij zijn tevreden !
11 April 2026
Ger
Zaanstad
Track & trace sucks, uiteraard is dat Post NL en hebben jullie dat niet in de hand.
10 April 2026
Chris
Olen
Onderdelen netjes verpakt en zeer netjes op tijd geleverd , nogmaals super.
10 April 2026
Joop
Heerewaarden
Eenvoudig bestellen en snel je spullen ontvangen
8 April 2026
Emile
de Meern
De juiste spullen snel geleverd. En keurig op de hoogte gehouden over 1 dag vertraging.
7 April 2026
Robin
Vlaardingen
Ik heb niets ontvangen!
5 April 2026
Gerard
GRONINGEN
Sleutels besteld, snel binnen!
3 April 2026
Colin