Snel en simpel

Alles ging perfect

Makkelijk besteld, goede en frequente berichtgeving over orderstatus en levering zoals beloofd; de volgende dag. Absoluut een aanrader.

Betrouwbaar en snel!

Goede omschrijving van het artikel. Snelle levering. Kortom top!

Goed geholpen

Had een vraag. Die was snel en goed beantwoord. Daarop het onderdeel besteld wat ik nodig had. Deze was ook snel geleverd. Dus goed dat. Correct geholpen. Perfect.

Alles snel geleverd

Directe meldingen van begin tot einde , betreffende plaatsen bestelling, verwerken en vertrek bij de afzender. Nadien via PostNL tijdstip van levering dat ook stipt werd uitgevoerd. Tevreden over gans de lijn

Er werd voor de zekerheid nog even een check Gedaan of het artikel het juiste was

Last-minute een kit nodig om dakdragers aan te passen ivm een andere auto. Miranda hielp zeer klantvriendelijk om de juiste set(s) samen te stellen en binnen een half uur al bericht dat het is verstuurd. Zeer snelle en keurige service!

Sleutel Dakkoffer gevonden!

Al maanden was onze autosleutel met sleutel van de dakkoffer kwijt. Eerste gedachte was: “die komt wel weer boven water …” Maar nu vlak voor de wintersport ben ik blij dat ik’m gemakkelijk kon bijbestellen bij REMENKO! Heel veel dank!

Misleidend

Ik dacht 2x 2 stayholds gekocht te hebben. Tijdens bestellen waren er altijd 2 afgebeeld. Uiteindelijk blijkt er slechts 1 in de verpakking te zitten. Het zou, in mijn ogen, eerlijker zijn als er in de omschrijving duidelijk staat dat er 1 wordt geleverd. Kwaliteit is echter goed en er wordt heel snel geleverd.

Ze denken met je mee

Bestelling snel en goed verpakt verzonden

Super tevreden!

Heldere communicatie en updates, snel levering.

Geen minpunten

Positief, wellicht meer info artikel bij aflevering

Waardeloos

2 sleutels besteld voor trekhaak,kan iets zo moeilijk wezen. Netjes betaald,mailtje gehad. Dat het pakket naar koerier is gebracht. Kon 2 a3 dagen duren??.? Niets ontvangen. Mail gestuurd na 5 dagen waar de sleutels blijven.Tot op heden niets gehoord. 20+ € foetsie. Wil graag me geld terug. Inmiddels sleutels bij Brink trekhaak besteld en met 1 dag in huis. Moet 1 ster aan vinken maar had het liefst geen 1 ster.

5 sterren.

juiste product en snel geleverd. Hou dit vol !!!

Netjes en snelle levering!

Netjes en snelle levering!

Mijn bestelde sneeuwketting die paste niet op mijn auto. Netjes gebeld en een andere kunnen bestellen

vlotte levering, prima materiaal

Merk en model opgeven, en Remenko bekijkt zelf welke wagenspecifieke onderdelen je nodig hebt. Snel en gemakkelijk.

Correct en snel geleverd

Ga zo door!

Goede prijs en snel geleverd!

Ik vind ze goedkoper dan de concurrenten en het wordt op tijd geleverd.

Kopzorgen

Bestelling van dure sneeuwkettingen zou bij de buren zijn geleverd. Chauffeur heeft zelf afgetekend. Enkele mails gekregen met ,verversend voor u,. Maar geen kettingen,ontvangen.

Doos in stukken van elkaar en terug vastgetaped

Levering gebeurde s avonds rond 20u30, pikdonker buiten. Niet eens aangebeld. Toevallig zag ik de grote doos met fietsendrager staan. In stukken van elkaar maar terug vastgetaped langs alle kanten. Dus maar eens goed gecheckt of alle onderdelen intakt waren. Dit was geen probleem, maar toch vreemde manier om iets te 'droppen'

Bestelling, ondanks betaling, nog steeds niet geleverd.

Tot op dit ogenblik nog geen ervaring met levering omdat levering, ondanks toezegging, nog niet is uitgevoerd

Snelle bezorging, prima kwaliteit

Heel handig dat er ook betaald kon worden met vvv bonnen, dat is bij de grote webshops niet mogelijk, dus heel makkelijk en snel bezorgd.

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen