Pluspunten
Na opgave verkeerd adres door klant is alles in het werk gesteld om het product alsnog bij op tijd geleverd te krijgen. Uitermate klantvriendelijk en uitstekende service.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ruime keus, snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering , netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenPinautomaat
Pluspunten
De levering was compleet en snel geleverd.
Pluspunten
prima prijs en afwerking van de verzending
Pluspunten
Werd prettig te woord gestaan. Men ging even naar het magazijn om te checken. Op afgesproken tijd kwamen de kettingen binnen.
Pluspunten
alles onderdelen compleet, goed en snel geleverd
Verbeterpuntende handleiding is niet heel duidelijk. Bijvoorbeeld een x-je geeft aan dat je dit onderdeel nodig hebt, maar veelal betekent een x -je niet goed of niet geschikt. Verwarrend
Pluspunten
Contact met klantenservice verliep soepel; er ontbrak een item van mijn bestelling, dit werd zonder discussie meteen nagezonden en was er een dag later.
VerbeterpuntenIn eerste instantie duurde de aankomst van de bestelling relatief lang; er zou eerder aangegeven kunnen worden wanneer de levering ongeveer plaatsvindt.
Pluspunten
Personeel is vriendelijk, behulpzaam en ze nemen de tijd voor je. Afspraken worden nagekomen
Pluspunten
Correct, weet waar het over gaat, belde snel terug met informatie, binnen twee dagen in huis
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
direct telefonisch contact, persoonlijk, eerlijk en duidelijk advies, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Laagste prijs
Verbeterpunten-
Noordeinde 57