Pluspunten
Duidelijke comunicatie, snelle levering
Pluspunten
Heldere bestelwijze, duidelijke prijs, zeer snel geleverd.
Pluspunten
Artikel was snel verstuurd door Remenko. Helaas heeft het bezorgen 4 dagen gekost. Laagste prijs van alle web winkels. Ontbrekende delen netjes nagestuurd.
VerbeterpuntenDoos met artikel was niet kompleet (eindkapjes niet meegeleverd), op een of andere manier toch door de kontrole geslipt. Bezorging door post.nl en TNT verwarrend. Ophaaladres op post.nl website klopte niet met het uiteindelijke ophaaladres.
Pluspunten
Telefonisch goed en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levertijd
Pluspunten
VerbeterpuntenWas een alternatief afleveradres opgegeven, hier is het pakket niet naartoe gestuurd. Hier zou dus beter opgelet kunnen worden.
Pluspunten
Scherp aan de prijs en snelle levering.
Pluspunten
Ik wil producten zoals dakdragers niet online bestellen. Na een mailtje kon ik ze de volgende dag afhalen. Perfect product, nette prijs en meteen gemonteerd. Kan het nog beter? Nee!
VerbeterpuntenBlijf aub de balie voor service en persoonlijk contact behouden, niet iedereen wil dit online afhandelen.
Pluspunten
Eigenlijk heel simpel; besteld, binnen het uur trackinginfo Post.nl, de volgende dag binnen. Product goed, geen verrassingen, dus weinig meer over te melden. De prijs is meteen al de laagste, dus niet allerlei vaag gedoe met achteraf of via vouchers korting krijgen. Totaaloordeel 4,5 ster omdat er altijd ruimte is voor verbetering natuurlijk.
VerbeterpuntenIk denk dat een meer persoonlijk gerichte communicatie beter werkt.
Pluspunten
Wederom prima service bij deze winkel. Ga zo door. Jullie maken een prima combinatie tussen de online internetwereld en de traditionele service en vakmanschap van de offline winkels
Verbeterpuntengeen
Noordeinde 57