Pluspunten
Bestelling en betaling makkelijk. Levering snel
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer servicegericht personeel. Ook erg goed van wanneer je het materiaal op haalt dat de dakdragers en dakkoffer voor je gemonteerd wordt. Het is allemaal simpel om te monteren, maar toch goed om even mee te kijken.
VerbeterpuntenEen tip... Noteer jullie bankrekeningnummer/IBAN op de site. Handig als je digitaal wilt betalen voordat je het materiaal op wilt halen.
Pluspunten
Mooie, snelle, nette behandeling en alles op dezelfde, afgesproken dag geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
inzake aankoop dakdrager en koffer. Vriendelijk personeel, en werd goed voorgelicht. Dragers/koffer werden gratis geplaatst op het dak bij afhalen.
VerbeterpuntenHet bedrijf was wat lastig te vinden vanaf de weg. Verkoper gaf aan dat ze net verhuisd waren en er nog een bord moest komen.
Pluspunten
Zelfs zonder ordernummer wist men mijn bestelling te vinden, toen ik vroeg om preciezere tijdstip van levering. Correct afhandeling.
VerbeterpuntenBij het afspreken van een levertijd (ochtend of middag) wat doorgegeven wordt per sms, dat ook doen.
Pluspunten
Prettige samenwerking meedenkend
Verbeterpuntennog niet tegen gekomen
Pluspunten
prima stabiele partner en leverancier
Pluspunten
Vriendelijk Service gericht, er werd tegen sluitingstijd gevraagd of de schermpjes ook geplaatst moesten worden, dit is zeer snel en kostenloos gedaan. Daarbij werd er ook nog kostenloos een extra klemmetje geplaatst welke niet in het standaard pakket is opgenomen.
VerbeterpuntenGeen, zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief goede spullen, goed bereikbaar, heldere uitleg
Pluspunten
Goede uitleg over het product. Goede communicatie over de levering.
VerbeterpuntenOndanks de goede communicatie over de levering was het toch een gelukkig toeval beide producten samen en op het juiste moment werden geleverd door de verschillende vervoersbedrijven. Daar zou meer control over moeten zijn.
Pluspunten
Lage prijs tegenover concurrentie
VerbeterpuntenMijn artikel kwam maar niet af terwijl de levertijd 1 dag was. Na 1 week zelf gebeld, bleek dat er iets mis was gegaan, hebben ze gecorrigeerd en alsnog 4 dagen later geleverd. De prijs was in die week nog extra gedaald. Snap niet hoe je n aanbieding nog ns in de aanbieding kan zetten. Vind dat misleidend.
aangeven verwachte verzenddatum
Pluspunten
Goedkoopste van NL, goede communicatie, kennis van zaken en snelle levertijd, sympathieke medewerkers.
VerbeterpuntenZou een 10 zijn geweest als de levertijd niet 2 dagen, maar 1 dag was voor producten die niet in de winkel op voorraad zijn. Daardoor geen 10 maar een 9 :)
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen