Pluspunten
alleen maar
Verbeterpuntentips tule moet nog beter laten zien hoe de aansluiting is op de dakdragers in mijn geval vleugel vorm
Pluspunten
Had drl dagrijverlichting besteld na 4 uur s middags. Zou pas de volgende dag pas verstuurd worden. Had die dag nog geen mailtje van verzending ontvangen, dag erna gebeld, zeer netjes te woord gestaan aan de telefoon. Mevrouw heeft alles gecheckt, was ook netjes binnen gekomen en werd die zelfde dag nog verzonden. Volgende dag voor 2 uur was het netjes bezorgd. Keurig bedrijf met nette afhandeling....
VerbeterpuntenGeen.....
Pluspunten
Duidelijke site Snelle levertijd
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf, prima producten en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Goed levertijd en kwaliteit product.
Pluspunten
Goed prijs en heldere informatie
VerbeterpuntenBeloofde drie dagen levertijd niet waargemaakt, zelf achteraan moeten bellen over status levering, afspraak latere levering week x, matig nagekomen (einde week ipv maandag).
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen betreffende het product.
Pluspunten
Op de hoogte gehouden worden van de verzending.
Pluspunten
Miranda
VerbeterpuntenIk heb niet eens een koekje gekregen.
Pluspunten
Duidelijke comunicatie, snelle levering
Pluspunten
Heldere bestelwijze, duidelijke prijs, zeer snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Artikel was snel verstuurd door Remenko. Helaas heeft het bezorgen 4 dagen gekost. Laagste prijs van alle web winkels. Ontbrekende delen netjes nagestuurd.
VerbeterpuntenDoos met artikel was niet kompleet (eindkapjes niet meegeleverd), op een of andere manier toch door de kontrole geslipt. Bezorging door post.nl en TNT verwarrend. Ophaaladres op post.nl website klopte niet met het uiteindelijke ophaaladres.
Pluspunten
Telefonisch goed en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Noordeinde 57