Pluspunten
Duidelijke website, senlle levering
De route beschrijving iets aanpassen. Mijn navigatie stuurde mij vanaf Alphen ad rijn in zoetermeer de a12 op , volgende afslag eraf en weer terug. Een waarschuwing dat je vroegtijdig in zoetermeer moet opletten is wel handig
Pluspunten
makkelijke site.
Verbeterpuntenlokatie voor afhalen is slecht vindbaar niet representatief
Pluspunten
Geen mega bedrijf, maar klein, zodat ze alles snel en direct kunnen regelen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Handleidingen voor het gebruik van het productie vop uw site plaatsen.
Pluspunten
goed advies
Pluspunten
Via de telefoon de juiste inlichtingen gekregen
VerbeterpuntenSite is tenaanzien van nieuwe automodellen absoluut niet up to date. Wilde ook een dakdrager kopen, kon niet bestellen omdat automodel, in de roulatie sinds 2009 nog niet op de site stond. Ben artikel wezen halen zonder vooraf besteld te hebben, pinnen niet eens mogelijk, moest ideal betaling doen ter plaatse, complex.
Pluspunten
prima service
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ervaring weer positief, nadat een vorige keer dit bedrijf alles op alles heeft gezet om met succes een spoedbestelling op tijd bij mij te krijgen.
Pluspunten
Snelheid, contact met personeel; prijs
VerbeterpuntenPrijs verschil tussen verschillende kanalen van zelfde moeder onduidelijk.
Pluspunten
Op tijd en goed geleverd.
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen