Pluspunten
Alles OK, en zo hoort het ook
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gewoon SUPER, meer niet.
Pluspunten
goed geregeld allemaal
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle bezorgen, perfecte pasvorm bij geleverde shades, goede kwaliteit
VerbeterpuntenNee ben zeer tevreden met mijn shades, misschien betere foto, s
Pluspunten
goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Snelle service betalen en de volgende dag in huis super!
Pluspunten
Snelle reactie en verzending.
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
prima service , snelle levering
Pluspunten
adequaat/deskundig en goede service
Verbeterpuntensneller reageren op mails
Pluspunten
Zeer vriendelijke service. Werd tijd genomen om alles helder uit te leggen.
Pluspunten
Men houdt zich keurig aan de afspraak, goede communicatie en een snelle levering.
misschien een reserve sleutel bij leveren
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam, wilde liever in een winkel gaan halen maar na contact te hebben gehad had ik er een goed gevoel over.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering, zeer klantvriendelijk, denken mee in oplossingen voor praktische problemen
VerbeterpuntenWellicht ook communiceren over de tussenstappen in het leveringsproces. Het was bijvoorbeeld onduidelijk voor mij of de bestelling al verwerkt was en wanneer ik hem kon verwachten.
Pluspunten
snelheid van leveren + product op (directe) voorraad
Verbeterpuntenhet kan natuurlijk altijd goedkoper ;)
Pluspunten
?
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snellere levering dan verwacht. Ik had voor het bestellen nog aantal inhoudelijke vragen en kreeg goede antwoorden en paar extra tips over dakdragers en de koffer.
Pluspunten
Product was bij Remenko niet goed afgeleverd en daardoor kon het product niet op tijd bij ons zijn. Dit is goed gecommuniceerd waardoor er geen ergernis is geweest. Het product (zonwering opel zafira) is helemaal top. Dus heel tevreden!
Pluspunten
snelheid. vraag om een beoordeling.
Verbeterpunten-
Noordeinde 57