Pluspunten
prima geleverd
VerbeterpuntenHet duurde wat langer voordat er geleverd werd, maar hierover werd ik niet geinfomeerd. Ik kreeg twijfels over betrouwbaargheid, gelukkig werd toen geleverd..
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie over de aangeboden materialen. Snelle levering.
VerbeterpuntenVerpakking had beter gekund, eerste indruk was dat het pakket behoorlijk wat geleden had. Inhoud was echter onbeschadigd.
Pluspunten
Goed product, snelle en correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik had ze gebeld of ze een bepaald product hadden. Helaas hadden zij deze niet en moest deze via de website bestellen en betalen via ideal. In de middag belde ze me terug van dat het pakket al binnen was en dat ik het kon ophalen! Zeer goed vind ik dit!!! Ik bedeel dit bedrijf zeer zeker aan
VerbeterpuntenGeen verbeter punten!
Pluspunten
Het bedrijf straalt vertrouwen naar de klant uit. Ik informeerde via de mail naar het op voorraad zijn van een product. Werd er gelijk over teruggebeld en de afspraak om het klaar te leggen bij de balie + factuur met korting werd helemaal nagekomen. Bij het afhalen van het product werd het ook in de praktijk gedemonstreerd. Prima!
VerbeterpuntenNee, die heb ik niet. Behalve het 1x niet antwoorden op een vraag via de mail. Dus: hou beantwoording op de mails nauwgezet bij.
Pluspunten
goed, vriendelijk en snel
Pluspunten
Bij vragen goed bereikbaarheid, geen verborgen telefoonnummers ofzo. Er werd netjes en professioneel antwoord gegeven op mijn vragen. Goederen zijn zonder fouten geleverd en doen ook wat ze zeggen, vandaag besteld, morgen in huis. Helaas komt dat vaak niet voor, hier gelukkig weer wel.
VerbeterpuntenHou minimaal dit nivo vast en de klanten komen vanzelf weer terug als ze iets nodig hebben.
Pluspunten
Met 1 woord, goed.
meer info op website over levertijd enz
Pluspunten
Snelle levering1
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken.
Orderbevestiging met de verwachte levertijd. (Geen probleem mee gehad, want was na 1,5 dag al binnen)
Pluspunten
Top levertijd. Zeer netjes.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Juiste producten goede toelichting snelle levering
Pluspunten
Na telefonisch zeer goed geinformeerd te zijn door een medewerker heb ik dakdragers besteld voor mijn auto. Deze waren zeer snel geleverd en pasten perfect. Met expertise zit het prima.
VerbeterpuntenN.v.t
Noordeinde 57