Snelle levering, goede communicatie en top product!

We hebben de Thule Multilift besteld. De levering was super snel en de communicatie over het bestelproces en bezorging was super!

Snel geregeld!

Sleutel dakkoffer besteld. Op nr. Snel in huis.

Zeer snelle levering

Oprijgoot van Uebler werd heel snel geleverd, en het was makkelijk om de levering te volgen. Goede service.

Zo hoort het.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Remenko. En werkelijk alles is naar wens verlopen. Houden je via de mail op de hoogte van de bestelde artikel. Bij aankomst, was de verpakking en in houd perfect verlopen. Zo kunnen andere webshop nog een pintje aan….. Remenko. Bedank en tot de volgende keer.

Topservice

Goed geholpen geweest via de chat. Komen hun beloftes van levertermijn na. Echte aanrader

Product snel geleverd

Sonniboy besteld voor mijn auto. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Werkt perfect

Montage op de trekhaak en bevestigen van de fietsen is simpel, de fietsendrager zelf is van prima kwaliteit, makkelijk weer op te vouwen en door het lichte gewicht simpel te verplaatsen

Goed en snel geregeld

Dakkoffer besteld, goed en snel geleverd. Ik heb nu nog een vraag voor de juiste dakdragers voor een BMW X3 uit staan, maar ga ervan uit dat ook die op de gewenste manier beantwoord gaat worden. Kortom, rondom tevreden.

Correct en snel.

Met mijn bestelling van 2 sleuteltjes voor mijn Thule fietsdrager ben ik zeer tevreden.Het goede sleutel nummer opgegeven. En deze sleuteltjes pasten precies.De bestelling was er ook snel.Dag van tevoren besteld en daags daarna werden ze keurig netjes afgeleverd. Voor mij een aanrader. Top.

Eerste keer besteld ging top

Werd goed via mail op hoogte gehouden. Zo hoort het. Dikke pluim gr Rob

Een uitmuntende klantenservice, gevolgd door een juiste en tijdige levering!

Na mijn bestelling gedaan te hebben, ben ik snel en correct benaderd door de klantenservice. Zij gaven aan dat ik wellicht niet het juiste had besteld en dat zij me konden helpen met een alternatief, dat ook nog eens economisch interessanter bleek te zijn voor me. Een zeer fijne en professionele benadering!

Top, zeer snelle levering en goed contact

Ik kwam voor een specifiek onderdeel en kreeg uitstekende hulp

Ik zocht een specifiek onderdeel en om helemaal na te gaan of dit wel het juiste was werd ik zelf opgebeld om dit na te gaan.

Alles verlopen zoals gepland , prima.

Zo besteld zo geleverd

Groot assortiment, makkelijk bestellen en snel geleverd. Zo hoort het en zo kan het dus

Prima en snelle levering

Goed product en razendsnelle levering

top

snel geleverd, goede kwaliteit,

Na de bestelling kreeg ik nog een vraag omtrent het product, om er zeker van te zijn dat ik de juiste bestelde. Daarna volgende dag in huis Van mij een dikke 10

Goed product, goed afgeleverd

Doet zoals afgesproken

Goed product en op tijd geleverd

Snel en betrouwbaar

Wat je bestelt, wordt snel geleverd. Top.

Supersnelle afhandeling

Sleuteltjes voor fietsdrager besteld en deze had ik de volgende dag (zoals vermeld stond) al thuis. Hulde!

Komen afspraak na

Ik kreeg een korting op mijn bestelling, deze mocht ik eerst voor de bestellen en daarna kreeg ik na 3 dagen keurig de korting terug gestort op mijn rekening Levering in het algemeen was ook Goed

Goede en snelle service

Volvo xc40 tassen

Vandaag besteld morgen in huis klopt niet Geef dan gewoon aan dat het langer duurt Dus bestel tijdig

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen