Snelle levering en scherpe prijs.

Bevestiging bestelling, aankondiging levering. Perfect.

HEELGOED

Prima pro active houding, vooraf controleren of wat je besteld wel volledig is!

Prima service!

Bij REMENKO in het weekend reservesleutels voor een Thule dakdrager besteld. Dinsdag bezorgd door PostNL met voortdurende updates door REMENKO van het verloop van het leveringtraject. De website van REMENKO is overzichtelijk en het invullen van de sleutelcode verliep probleemloos. Aanrader!

Vlotte levering

Bestelling werd netjes en vlot geleverd. Door problemen bij ING was bestelling 2x gedaan, maar zeer snel gecorrigeerd op verzoek

Fantastisch product

Product gekocht om de zon meer tegen te houden voor onze dochter en hond. Product werd snel geleverd en was gemakkelijk te installeren. Het houdt de zon goed tegen! Top product

Goede en snelle levering

Thule dakkoffer besteld. Dakkoffer werd snel en goed verpakt afgeleverd. Prima service!

Prima service en snelle levering.

Prima service nadat bleek dat het door mij bestelde type niet voorradig was waarna snelle levering volgde van mij 2e keuze.

Denken goed mee met je bestelling, snelle verzending.

Snelle reactie op vragen en goede begeleiding via mail vanaf de bestelling

Moest alleen wat langer wachten (8 dagen) op levering. Maar daar zat ook een feestdag tussen.

Perfecte dienstverlening en uitstekend product

Zonneschermen op maat voor mijn auto besteld. Zeer snel geleverd. De zonneschermen waren makkelijk en snel te monteren in de auto en passen ook nog eens perfect. Geweldig! Ik ben zeer tevreden.

Alles naar behoren, hoop het zelfde voor retourzending en betaling

De door mij gevraagde informatievers erg vriendelijk gedaan door de klantenservice. Helaas deed de aankoop net aan mijn verwachtingen, dus moest aankoop retour. Ik hoop dat hier snel wordt gehandeld. Hans Zweers

Geen gezeur, gewoon de volgende dag in huis.

Al wat je wenst

Snelle levering, bestelling plaatsen voor een onderdeel van je auto is erg goed begeleid, zeer tevreden.

zeer goed Thule-kwaliteitsproduct. snelle levering en goede prijs!

Heb een bevestigingstool besteld voor mijn dakdrager, aangezien ik sinda kort een andere auto heb. Remenko geeft contact met mij gezocht om nogmaals te checken voor de zekerheid of ik wel het juiste had besteld, aangezien dit regelmatig gebeurt. Goede service.

Goede prijs en snelle levering.

Had een Fietsendrager besteld en deze had een scherpe prijs en supersnel geleverd. Ik bestel hier zeker weer!

correcte en vlotte levering

binnen 1 dag geleverd

Uitstekend verpakt en snelle verzending

Het product kwam al de volgende dag na de bestelling en voldeed aan al mijn verwachtingen. Ook nog eens zeer voordelig in prijs

Snel, vakkundig en klantvriendelijk

Super klantvriendelijk en snel

Een goed product.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden over de status van het pakket. Prima ga zo door.

Keurig en snel geleverd!

Keurig en snel geleverd…

Mooie prijs lampenset matige kwaliteit

Geen montage handleiding voor afwijkende verhoudingen, zoals inkorten of doorvoeren kabels. Is dat even opletten! Plastic dekplaat (gekleurd ‘glas’) kreeg scheurtje bij het eerste aandraaien van de schroefjes.Geen afsluitrubbers tussen dekplaat en basis lijkt me minder waterdicht, maar de tijd zal het leren.

Zeer prettig

Keurige producten met snelle levering

super goed geholpen

ik had nieuwe voeten nog voor mijn dwarsliggers voor een andere auto (BMW IX3). de voeten waren echter niet genoeg en ze hebben mij hier op attent gemaakt en de nodige informatie gegeven. uiteindelijk nog een extra bestelling gedaan waardoor ik wel 2x leveringskosten diende te betalen maar hier hebben ze ook niet moeilijk over gedaan en dit gewoon terug gestort. geweldig toch

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen