Super blij met service

Makkelijk gevonden wat ik nodig had. In eerste instantie waren ze vergeten om een gratis op te sturen, naar na een mailtje was het in no time geregeld. Één verbeterpunt - niet alles hoeft in dozen verstuurd worden, denk wat milieuvriendelijker! :)

probleemloze bestelling

Sleutels nodig voor een Volvo dakdrager. Deze had hetzelfde nummer als een Thule. Uit voorraad leverbaar. Snel in huis. Weer gelukkig.

Verkeerd geleverd, maar supersnelle service!

Ik kreeg een verkeerd product geleverd en meldde dat: in no time reactie; super! Ik raad hen zeer aan!

Scherpe prijs, snelle levering!

Scherpe prijs, snelle levering!

uitstekende winkel

Mijn bestelling werd snel geleverd. Goed kwalitatief materiaal.

Snelle levering en tegen scherpe prijzen.

Thule velocompact 924 besteld. Goede prijs en netjes afgeleverd.

Vlot geleverd, goede service.

Levering volgens duidelijke afspraak

snel en goede service

Behulpzaam en je wordt goed geinformeerd

Precies op tijd en juiste artikel geleverd.

De vraag keurig via internet beantwoord met 2 keuzes erbij met een doorlink. Super hoor. Nogmaals bedankt.

Snel geleverd met kennis van zaken

Sleutels retour en geen geld ontvangen

Sleutels voor een brink trekhaak besteld, ontvangen maar bleek ze toch niet nodig te hebben. Retour gestuurd (kosten zelf betaald) en tot op heden geen geld terug ontvangen. Ben uiterst ontevreden over de gang van zaken.

Super! Zeer klantvriendelijk en heel erg snel. Een verdiende 5 sterren.

Snel en vriendelijk

De bezorger belde van te voren omdat het een groot pakket was. Prima

Netjes, correct en snel alles afgehandeld.

snelle en prettige levering

na bestelling gelijk mail dat het in behandeling was daarna mail met track en trace nummer en verwachte dag van bezorging keurig op tijd en netjes afgeleverd

Echt goed geholpen

Online een kitset besteld voor mijn Thule wingbar evo, bijna elke auto is anders. Krijg ik een vraag of ik zeker wist dat deze kitset op mijn systeem zal passen, stuur maar een paar foto's. Blijkt inderdaad dat het niet zou passen en is het juiste onderdeel gestuurd. Dat heb ik online nog niet eerder gezien. Erg tevreden en nogmaals mijn dank voor het meedenken!

Super snel gekregen

Sleutels van de slot doen het goed dus ik zeer tevreden

Prima geholpen alles werkt weer zoals het moet dank je

Okidoki

Netjes op tijd, zoals beloofd, zoals het hoort!

Netjes op tijd, zoals beloofd, zoals het hoort!

Goede snelle levering

Ik had met spoed onderdelen nodig, via de website redelijk makkelijk te vinden. Snelle levering. Goede communicatie via mail

Duidelijk website, snelle en goede levering

Het bestellen van artikelen gaat makkelijk. De website is overzichtelijk. De levering is snel en de artikelen zijn goed verpakt. Goede informatievoorziening omtrent de levering van de artikelen.

UItstekend!

Een vriendelijke en eerlijke prijs voor een super product!

oplossing gerichte service, vriendelijk en klantgericht

Cruise control laten inbouwen in mijn Ford Transit Tourneo. Aanvankelijk leverde dat een storing op mbt de aandrijflijn. Dit bleek een Ford gerelateerd probleem, dat ze prima hebben opgelost. Cruise control werkt zoals deze het moet doen. Mijn complimenten. Ik ben blij dat ik het bij REMEMKO heb laten inbouwen. Zelf had ik dit probleem niet kunnen oplossen.

Andere kleur ontvangen en waardeloze stickers!

Kleur oranje ontvangen in plaats van grijs zoals omschreven op de site. Stickers van Stayhold zijn niet/nauwelijks te verwijderen het product.

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen