Snelle en correcte levering!

We hebben een dakkoffer besteld. Keurige prijs en uitstekende service: de dakkoffer werd 2 dagen later al geleverd en de koerier belde keurig vooraf om zijn komst te melden.

Snelle en correcte levering!

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Eenvoudig te bestellen; goede website, duidelijke beschrijvingen.

Een kapot product bij de bestelling is snel vervangen

Snel en makkelijk

Vinden en bestellen gaat makkelijk en de prijs is goed

Goede informatie over het product op de website en bezorging zoals beloofd.

Zeer goex

Vlotte en probleemloze levering van het product.

Erg snelle reactie en deskundig advies

Goeie service

Belden nog of alles wel goed was

Correcte levering

Betaling met creditcard ging niet soepel, was wel afgeboekt bij Visa , niet ontvangen volgens Remenko

(Nog) niet ontvangen,

Remenco bevestigde ontvangst bestelling, betaling, verwerking en dat het verstuurd is, incl track en trace code. Echter postnl verklaart nooit iets te hebben ontvangen, en er is ook nog niets bezorgd Dus het begon uitstekend, maar eind resultaat is nog niet goed

Zeer correct

Snelle behandeling en levering

Snelle en goede levering

Levering de dag na bestelling op de aangegeven tijd

Zeer goed, en snelle levering!

Voor degenen die een brink thule of Volvo trekhaak heeft is dit handig om te weten. Ik wilde voor het slot van mijn trekhaak reserven sleutels bestellen en ze hadden hem hier. Heb originele trekhaak van volvo. Alle trekhaken van volvo zijn thule en brink gerelateerd. Kijk op je slot en op je sleutel. Staat een code op zoals 1d02 bijvoorbeeld. Zoek op de website naar het juiste sleuteldje want er zijn drie verschillende types. Eenmaal juiste gevonden selecteer dan je eigen code van het slot en de sleutel. Ik had hen de vorige werkdag al in huis! En ze zijn precies het zelfde alleen staat er geen merk op zoals volvo. Erg handig en fijn.

meedenken en snel contact

Goed meegedacht door Remenko. ik had voeten besteld voor een Thule wingbar, maar wat ik besteld had zou niet passen. Dus kreeg prompt een telefoontje met de opmerking dat het niet ging passen als ze dit zouden afsturen. kon geannuleerd worden als ik dat wilde, of andere onderdelen bijstellen. Ik heb nu uiteindelijk de complete set bij Remenko afgenomen. prima aanbieding, en snel in huis. Niet verwacht van een webshop, maar Remenko heeft mijn verrast met deze service. zeer positieve ervaring.

Donderdag bestelling geplaatst Vrijdag ontvangen in belgie Beter kan waarschijnlijk niet Top

Vakkundig en klantgericht!!

Zeer goede ervaring! Netjes sneeuwkettingen besteld! Nadien word er gekeken of de kettingen die besteld zijn de juiste zijn! Netjes een mail ontvangen dat ze een andere type aanraden met dunnere schakels! Dus de bestelling omgezet naar de juiste! Dit noem ik service en klantgerichtheid! Nogmaals bedankt!

Ik had een oprijgoot voor de fietsendrager besteld. Zeer snel geleverd tegen een goede prijs.

Een paar accessoires voor een fietsendrager besteld, paar dagen voor de vakantie. Alles netjes en snel geleverd.

Zeer snel reageren en levering perfect

Duidelijke site en blij dat ik jullie heb gevonden.

Zeer positief

De verkoper nam voor dat hij het verstuurde eerst contact op of ik wel de goede voetsteun had besteld voor mijn thule allesdrager, want er waren twee types.

Goede, snelle levering.

Goede en snelle levering, tevens correcte communicatie via email mbt de status van de levering.

door Remenko een dag te laat verzonden

Ik heb de bestelling op maandagmorgen al vroeg gedaan. Door Remenko is de bestelling pas de volgende dag aangeleverd bij PostNl. Dit klopt dus niet helemaal met wat er op de website staat vermeld. Overigens heb ik de bestelling verder in goede orde ontvangen.

Prima communicatie

Pakket werdt perfect afgeleverd ondanks dat deze te groot was voor Post.nl en deze door ‘n expediteur bezorgd moedt worden - perfect geregeld en gecommuniceerd !

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen