Vlotte levering en prima product maar bevestigingsmateriaal ontbreekt

Prima fietsendrager en vlotte levering maar de nokjes om de kentekenplaat te bevestigen ontbreken

Goed, behalve bereikbaarheid

Bereikbaarheid is zeer slecht. Duurde 5 kwartier voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Telefoniste zou nog een nabestelling regelen en mij een betaal link sturen. Is niet gebeurd. Heb toen de nabestelling opnieuw online geplaatst. Voor de rest is alles keurig afgehandeld. Echter 5 kwartier om contact te krijgen is onacceptabel.

Snel

Vlotte bestelling en snel bezorgd! De beste prijs, scheelde 30 euro met bol.com . Super tevreden

Geen goede eerste indruk

Product besteld op de website, naast de goede prijs mede omdat het met 1-3 werkdagen geleverd zou worden. Gelukkig had ik geen haast, want na 2 weken was het er nog niet. Een email naar de klantenservice werd niet beantwoord, maar de volgende werkdag was mijn bestelling ineens onderweg. De website/-shop werkt prima, maar ondanks een registratie-optie is er geen plek om de status van je bestelling te volgen of eerdere bestellingen terug te vinden.

Vlugge service

Snel en goed geleverd.

Precies zoals besteld en snel geleverd. Blij mee!

Prijs en kwaliteit goed

VERY VERY EXPRESS.

PRIX IMBATABLES ET LIVRAISON AUSSI EN BELGIQUE IMPOSSIBLE AVANT DES SEMAINES EN FRANCE IL NE VEULENT PAS ME LIVRER ET L'ALLEMAGNE PLUS CHERES.

ARTIKEL AANGEKOMEN BINNEN DE 24H.

Duidelijk & snel

Duidelijke communicatie, snelle levering

Alles in orde

Goede updates en netjes bezorgd met handtekening voor ontvangst

Top ! Snelle verzending

Uitgebreid assortiment, snelle verzending, duidelijke communicatie!

Uiteindelijk goed

Herkenbaar wat geschreven wordt. dagen geen reactie op vragen over bestelling, niet bereikbaar etc. maar nadat ik mezelf maar had uitgenodigd een fijn gesprek gehad met een ondernemer die totaal "onder water" stond door problemen met externe leveringen en een stormloop van orders. Ja een opmerking op de site zou helpen want de bereikbaarheid was echt heel slecht en dat kan zeker beter want dat is eigenlijk wat er aan ontbreekt. Als je een bevestiging krijgt met een verwachte levertijd dat zou helpen. Nu bestelling geleverd met een keurige transporteur dus uiteindelijk keurig gedaan wat was afgesproken. Probeer op tijd te bestellen want de levertijden zijn 2 tot 3 keer zo lang van alle leveranciers en dus ook bij deze internet winkel.

Kwaliteit prima

Hallo ,ik heb bij jullie een hapro atlas.premium xfold 2 gekocht .dit was naar aanleiding van t promofilmpje.op t promofilmpje zie ik duidelijk een oprijgoot in beeld .die niet erbij geleverd word ,vind ik wel een beetje misleidende reclame .verder zeer tevreden over de kwaliteit op de verlichting na waarvan 1 lampje kapot was . Vr.gr.k.boomsma

Aangegeven levertijd bij product niet juist

Ruim voor onze vakantie hebben we adapters voor onze dakkoffer besteld. Op de website stond bij de betreffende adapters voor 16 uur besteld morgen in huis. Na 2 werkdagen status bericht: “adapters zijn verzonden van het depot naar ons magazijn”. Bij nader onderzoek naar dit bedrijf meerdere soortgelijke klachten gekezen. Dit is dus ordinaire dropshipping met valse voorraad informatie. Telefonisch contact is zo goed als onmogelijk. 18 wachtenden voor mij. En na 6 minuten wachten nog steeds 18!!! Inmiddels elders besteld en wel direct ontvangen. Daarom mail gestuurd dat ik van de koop af zie. Geen enkele reactie. tenslotte na 1 week geleverd ipv 1 dag. Is gewoon brievenbuspakje. Omdat het wel geleverd is maar 1 ster voor deze waardeloze ervaring. Ik ben benieuwd of deze negatieve ervaring wordt geplaatst. Anders overweeg ik verdere stappen na mijn vakantie.

prima snel adequaat!

prima snel adequaat

Niet complete levering, geen reactie op mail en telefonisch niet bereikbaar

Er zijn bij de fietsendrager geen bevestigingsclipjes voor de nummerplaat meegeleverd. Na 1x een half uur telefonisch in de wacht te hebben gestaan, een mail gestuurd via webformulier. Een kleine week later nog geen reactie ontvangen. Vervolgens 1,5 uur!! telefonisch in de wacht gestaan (20 wachtenden voor mij) werd om 17.33 uur verbinding verbroken omdat bedrijf gesloten was.

Heel slecht ze zijn niet te bereiken!!!

Had een dakkoffer besteld, deze is wel geleverd maar de rest van de bestelling zat er niet bij. Ze zijn niet te bereiken via de telefoon, mail of app. Als je belt hang je super lang aan de telefoon omdat er meerdere wachtende voor je zijn. Ben je uiteindelijk aan de beurt hoor je dat er op dit moment niemand beschikbaar is.

Nog niks ontvangen. Nog niks gehoord.

Dit kreeg ik op 5 juli. Vervolgens niks gehoord van beide bedrijven. De status van uw bestelling 100042165 is aangepast. De status is nu: 'Verzonden' Uw bestelling 6 juli 2022 bij ons opgehaald door Green Tie transport. U ontvangt van Green Tie een mail met een track & trace code. Naar verwachting wordt uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen bij u bezorgd. Wij wensen u alvast veel plezier met uw bestelling.

Slecht

Verkeerd foto bij betreffende onderdeel

Snel geleverd!

Goed en snelle levering

Goede website met uitleg

Komen niet na wat er beloofd wordt

Zelfde dag verzenden duurde 4 dagen. Vakantie erdoor een dag verzet. 1,5uur in de wacht gestaan bij de helpdesk. Product is prima maar service is bagger.

Gewoon...zoals het hoort.

Is het wel gewoon... niet altijd, maar bij autovoordeelwinkel verloopt het automatisch zoals je eigenlijk verwacht en zelf zou willen. Alles netjes en snel geleverd. Perfect dus!

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen