Goede service en hulp

Handig overzicht Goede hulp gekregen Competitieve prijzen Snelle levering

Alles was perfect

Slechte handleiding... moeilijk te plaatsen

Volgens afspraak

Geleverd wat ik verwachten goed op tijd en aan scherpe prijs

Snel en goed geleverd maar niet de complete order.

Makkelijk bestellen en betalen via een goed werkende website. Prijzen redelijk scherp in de markt gezet. Mijn order echter niet compleet geleverd. Pick fout van de logistieke afdeling.

prima geregeld snel ontvangen, hoewel dat niet perse hoeft

prima bedrijf

Prima en vlotte service.

Door zoon op site gewezen. Kan zijn ervaringen qua site en service alleen maar onderschrijven. Ga zo door.

Maandag ochtend (8:55 u) een fietsendrager besteld maar zag op de website geen levertijden. Na de bestelling te hebben afgerond heb ik een maitje gestuurd naar het vermelde info adres met mijn vraag. Wauw, rond het middaguur kreeg ik een reactie met uitleg en kort daarop een bericht dat de drager verzend klaar was en wat later die middag dat het product bij PostNL in behandeling was. Dinsdag middag had ik het bestelde in huis. Geweldig!! REMENKO: Dank voor de uitstekended service, hou dit vol hiermee zijn jullie onderscheidend. Communicatie, informatie en lerving helemaal prima

Goede overzichtelijke website en makkelijk om iets te bestellen!

Bestellen ging makkelijk en ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Nu alleen nog de fietsdrager op de auto monteren, dat is nog wel “ een dingetje “!

Snelle levering zoals beschreven

top

ondanks dat ik een foute bestelling had gemaakt werd deze 100% goed afgehandeld en nu heb ik de sleutels waar ik om vroeg geweldig 1 klein min puntje zoveel mail voor 2 slautels zowel van jullie en post nl

top service

Vanwege de bestelling werd door REMENKO telefonisch contact opgenomen ter verduidelijking. Na enig overleg een weloverwogen besluit kunnen nemen omtrent product keuze. Uiteindelijk bleek deze keuze perfect voor ons.

Ok

Ik vond de verzending iets te lang duren,maar voor de rest prima gegaan!

Prima bedrijf. Fietsdrager nog niet getest overigens

Tevreden over levering

Fietsendrager werd mooi op tijd geleverd, dankzij het goede advies aan de telefoon een fijne Fietsendrager gekocht

Goede prijs, vage service

Dakkoffer gekocht tegen scherpste online prijs. Levering zou in overleg gepland worden, stond op de site. Na een week ben ik zelf maar eens gaan bellen. Er bleek geen overleg mogelijk uiteindelijk. Op de dag van levering kreeg ik om 7:30 een mailtje dat de levering tussen 9 en 11 zou gebeuren. Dat is geen overleg.

Staat dat het item op voorraad is. Blijkt niet so

Waardeloze service. Duurt lang.

Vlotte levering; goeie service

Goede webshop. Jammer alleen dat dat de Hapro oprijgoot niet past op mijn fietsendrager; ik heb een Travel en Co fietsendrager van de ANWB en het lukt me niet om de oprijgoot in die drager te plaatsen. Ik moet nog eens nadenken of er een oplossing is. Gr Hans de Raadt 0629281119

zeer goede service

verkeerde combinatie onderdelen besteld, dit werd geconstateerd en vervolgens na telefonisch contact gecorrigeerd

Goede prijs-kwaliteit geleverd

Na de bestelling vlot geleverd in adequate verpakking. Prima dus.

Goede levering en fijn contact

Na mijn bestelling heb ik contact met Remenko opgenomen omdat wij de dakkoffer snel nodig hadden. Hierop is snel actie ondernomen zodat de bestelling tijdig aanwezig was. Heel fijn! En de levering was ook volledig naar wens.

Mijn bestelling is vlot en correct afgehandeld, dus zeer tevreden.

Prima webwinkel, bestelling wordt per mail bevestigd en vervolgens vlot verwerkt en afgehandeld, Onderwijl wordt je steeds op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Dat geeft je als klant meteen vertrouwen dat het allemaal in orde komt.

Slecht

De bestelling gedaan, dan € 2,60 bijbetaling gedaan nu nog niets ontvangen of gehoord.

Fietsendrager Thule Snelle levering goed product

Snelle levering!

Snelle levering en goede communicatie. Wel verrassend: de enorme doos die werd gebruikt! Die had zeker vier of vijf keer kleiner kunnen (en moeten) zijn!!!

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen