Snelle levering!

Snelle levering en goede communicatie. Wel verrassend: de enorme doos die werd gebruikt! Die had zeker vier of vijf keer kleiner kunnen (en moeten) zijn!!!

Had het snel nodig , binnen 12 uur geleverd

Doen wat ze beloven!!

Overzichtelijke site.

Prima service tegen scherpe prijzen

Snel en goede prijs

Snelle verzending, goede prijs en van iedere stap van het proces krijg je een berichtje hoe het ervoor staat

Geleverde zonneschermen voor achter portieren passen niet.

Tot op heden wordt er pro actief gereageerd. Ik wacht de oplossing even af.

super goede levering

Website(s) niet up to date, maar wel goed telefonisch geholpen

Het product dat ik wilde kopen was volgens de website op voorraad. Betaald, bevestigd, maar de volgende dag kreeg ik een mail dat mijn geld terug werd gestort omdat het product er toch niet meer was. Alternatieven opgezocht die "op voorraad" waren op dezelfde site en op andere sites. Ten eerste bleek dat de sitekeuze fictief was: bijna alle sites waar je deze kitset kon kopen zijn van Remenko. Ten tweede bleek na een belletje dat de alternatieven ook waren uitverkocht. De telefoniste heeft uiteindelijk wel een laatste exemplaar kunnen vinden, wat dan weer heel fijn was.

Top geregeld en zeer goede service

Zeer snelle levering binnen 24 uur TOP

Makkelijk te vinden op de site en na bestelling snel geleverd

Juiste produkt op tijd geleverd

Very efficient service

Very efficient service, ordered a bicycle rack late Monday afternoon online and received it on the Tuesday. Went through to Remenko themselves for some assistance and the staff were so helpful and friendly.

scherpe prijs en snelle bezorging

Vie REMEKO een fietsendrager besteld zij hadden de de laagste prijs en op zondag besteld en dinsdagmorgen was hij er al. Ook keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Super en vriendelijk

Beter kan nie na 1dag bezorgt en als je iets mail direct reactie

Zeer professioneel

Heel goede ervaring en goede service en opvolging door het team Een aanrader Adriaan

Één zin maw fantastisch

Zie bovenstaande

Prima.

Snelle afhandeling en materiaal goed ontvangen.

Spot goedkoopste

Snelle reactie en antwoord. Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling. Vriendelijke telefoniste en ook de koerier was vriendelijk.

Super snel en eenvoudig

Super snel en eenvoudig.

Keurig !

Zeer goed meegedacht. Proactief meedenken omtrent het juiste product. Keurig!

Goede prijs, goede levering

De fietsendrager was goedkoper dan op andere sites en het product is in 1x goed geleverd. Niks op aan te merken dus.

Beter dan BOL

Afspraak is afspraak. Op voorraad is op voorraad! Top!

Super snel

Snelle en correcte levering.

Vertrouwd

Duidelijke site. Zelf montageplaat plannen. Prima.

Snelle service, top product, goed verpakt

Onze order werd snel afgehandeld. Kwam supernetjes verpakt binnen. Erg blij mee.

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen