Snelle bezorging en scherpe prijs

De bestelde oprijgoot Hapro was de goedkoopste die ik kon vinden (inclusief verzendkosten) Keurig volgende dag bezoeg terwijl ik (net) na 16:00 uur besteld had

Goed, snel en goedkoop (prijs garantie)

Goed product: Thule Snel geleverd: volgende dag Goedkoop: voor zo ver ik kon na gaan Laagste prijs garantie: klopt, gekregen! (Dank Samantha) Note: Afbeelding van kitset 3057 op website komt niet overeen met product!

Doen wat ze zeggen

Bij Remenko de Thule EasyFold XT 2 Fietsendrager besteld incl tas. Buiten het feit dat men goedkoper is als de concurrent is ook de levering snel en prima.

Gunstige prijs

Goede communicatie over de bestelling, maar wel jammer dat de website stelt dat iets op voorraad is, terwijl dat niet het geval is.

zeer tevreden

heel netjes verpakt en snel geleverd

Alles geleverd zoals verwachten

100% tevreden

Na mijn bestelling ontving ik keurig een mail met een controle vraag. TOP! Helaas was deze bij mij in spam beland en na week proberen te bellen maar kreeg niemand te pakken en via de chat bijzonder bondige antwoorden. Tip om hier bewuster mee om te gaan.

Snel en vriendelijk

sleutel besteld, maar wist het nummer niet meer. Remenko zocht het na in mijn vorige bestelling en stuurde me dezelfde dag nog de juiste sleutel.

Super bedrijf.

Geweldig goed geholpen door dit bedrijf. Super snelle levering binnen 1 dag. Top tent.

prima webshop

Snel en volgens afspraak verzonden en afgeleverd. Ook nog even telefonisch contact gehad en uitstekend en vriendelijk geholpen.

Geweldige service

Er waren vragen omtrent het bestelde product en heb daar een heel eerlijk en plausibel antwoord op gekregen. Zeer vriendelijk en dat maakte dat ik meteen bij hen een mooie Thule easyfold XT gekocht heb.

Snelle verkeerde levering.

Product snel geleverd. Helaas ongevraagd met een 7 naar 13 polige stekker. Kwam hier pas achter nadat de verpakking weggebracht was. Bovenstaande bericht zaterdag jl. gestuurd. Inmiddels woensdag. Tot op heden gewoon geen antwoord Zonder originele verpakking natuurlijk geen retour mogelijk. Mocht er alsnog een positieve reactie komen ben ik uiteraard bereid de score en aanbeveling aan te passen. Vriendelijke groet, Rob.

Snelle levering, en vriendelijk aan de telefoon

Bestelling was heel snel binnen. En aan de telefoon goed te woord gestaan.

Top service - erg snel

De volgende dag mijn bestelling netjes en op tijd in huis. Erg goed geregeld.

topservice

heel tevreden over service en behulpzaamheid via chat! vandaag product stevig verpakt ontvangen!! bedankt Remenko!!

goede service

denken met je mee en geven aan wanneer je beter een andere keuze kan maken. en niet perse een duurdere.

Snel, goed verpakt en prijs/kwaliteit prima

Eerste bestelling bij Remenko....zéér tevreden en voor herhaling vatbaar.

Perfect volgens aangegeven levertijd geleverd

Duidelijke site, scherpe prijs, fietsendrager Thule

Prima product en snel geleverd

Online besteld en volgende dag geleverd. Kon niet beter.

Top en ook de aftersales

Nog een vraag gehad die niet per mail werd beantwoord maar heel fijn oer telefoon

Heldere site, en produkt zeer snel geleverd

Na het bestellen werd ik van voldoende informatie voorzien zodat ik wist wat de status van de bestelling was en wanneer het geleverd ging worden. Alles ging conform plan

Levering Thule fietsdrager

Correcte en snelle levering.

Duidelijke webshop, beste prijs , op tijd geleverd

Leuke ervaring , firma doet wat ze beloofd , eerlijk product voor eerlijke prijs met correcte service en levering

Prima geholpen

Alleen maar positieve ervaringen

Netjes en snel geleverd

Kreeg netjes n mail dat de fietsendrager n dag later geleverd zou worden

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen