Slechte service, niet bereikbaar, geen communicatie
Een maand geleden een dakdrager set besteld met een dakkoffer. Volgens de website was de dakkoffer niet op voorraad mar zal binnen met 3 dagen geleverd worden. Na 1 week een e-mail gestuurd, maar nooit antwoord op gekregen.
Na 2 weken geen bericht te hebben gekregen geprobeerd te bellen, maar ze zijn zeer slecht bereikbaar. Op maandag zijn ze dicht (staat niet op de website, bedrijfs informatie van Google wel). De website zegt van 10:00 tot 12:00 bereikbaar, maar dat klopt niet. Na meerdere malen proberen uiteindelijk na 11:00 iemand te pakken gekregen. Dakdragers waren op voorraad, dakkoffer zou de week erna geleverd worden.
3 weken later nog steeds geen verzendbevestiging en geen bericht of contact. Uiteindelijk zelf maar weer gebeld, weer zeer slecht bereikbaar en uiteindelijk 45 min in de wacht gestaan. Ik zou terug gebeld worden aan het einde van de dag. Aan het einde van de dag kreeg ik een order update dat de dakdragers verstuurd waren en de dakkoffer nageleverd zou worden.
Uiteindelijk zelf afgelopen weekend een dakkoffer elders besteld die wel snel geleverd kon worden. Dakdragers bleken niet te kloppen, verkeerde set (voor een andere auto) en de rails waren te lang. Hiervoor weer gebeld, maar nu werd er helemaal niet opgenomen. Uiteindelijk via de chat op de website af kunnen handelen en diezelfde middag nog langs gegaan om alles in orde te maken (vertrouwen was al weg, en ik mijn tijd begon op te raken).
Ik koop hier in ieder geval nooit meer wat.