Artikel werd, zoals aangekondigd, de volgende dag bezorgd.

Snelle levering ondanks vermelding op de site over mogelijke vertragingen. Prima verhouding kwaliteit-prijs.

Top. Snelle levering. Goede prijs

Top. Snelle levering. Goede prijs

Vriendelijk, behulpzaam, snel en betrouwbaar

Op korte termijn snel en vriendelijk geholpen met dakdragers spullen en dakkoffer

Super service

Vriendelijk Veel voorraad Snel geregeld Echt top.!

Supersnelle goede service

bestelling binnen een dag geregeld. Prima en snel.

Foutieve levering, geen communicatie, telefoon, mail niet te bereiken

Foutief product geleverd gekregen, zonder alle extra's die we hadden besteld. Uiteindelijk heb ik na heel veel bellen iemand aan de telefoon gekregen. Bestelling zou de week erop geruild en geleverd worden. Daarna niets meer van gehoord. Herhaaldelijk gemaild en gebeld, maar geen enkel antwoord. Edit: Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen (na 1,5 uur in de wachtrij) En uiteindeljk zijn alle producten goed geleverd / omgeruild. Kennelijk heeft het bedrijf last van een groeistuip, dat kan natuurlijk. En als je uiteindelijk iemand aan de telefoon hebt nemen ze ook echt de tijd voor je, maar daardoor blijven andere klanten wel langer wachten. Tip voor Remenko, zorg dat de mail sneller wordt beantwoord, dat scheelt heel veel telefoontjes en is sneller af te handelen. Ik denk dat als het rustiger is na de vakantie ik het bedrijf wel kan aanbevelen, maar voor deze periode, en mijn ervaring, houd ik het op een 6.

Top en snel

Correct en snel . Top

Onbereikbaar - leveren niks

Heb op 5 juli een Thule dagdrager set besteld. Levertijd op website was 2-3 dagen. Op 6 juli ontving ik een mail dat de order in behandeling was. En sindsdien bleef het stil. Een aantal keer gemaild (op alle mogelijke e-mail adressen), gebeld en via Social media en Whatsapp contact met ze gezocht. Nul reactie. Ik begrijp dat ze overspoeld worden met aanvragen en dat niet alles goed leverbaar is door Corona. Maar als de chaos zo groot is, sluit dan de shop en werk eerst alle achterstanden weg. Dit bedrijf gaat ten onder aan haar eigen succes. Hoop dat ik daarvoor mijn geld nog terug krijg. En anders maar even een bezoekje brengen aan de showroom …

Contact krijgen is blijkbaar onmogelijk

Heb een dakkoffer besteld met tassen maar krijg geen contact met ze of ze ook daadwerkelijk geleverd gaan worden op de datum dat ik ze wil hebben. Op eMail krijg ik geen antwoord en de telefoon lijkt afgesloten te zijn. Op het 06 nummer een WhatsApp bericht gestuurd maar ook die wordt niet gelezen en geen antwoord. Je wil ondernemen of niet maar dit is prutswerk

Bestelling (nog) niet geleverd, geen reactie op mail, telefoon wordt niet opgenomen!

Is dit een oplichter? Na twee weken is mijn bestelling nog steeds niet geleverd, ook geen bericht wanneer wel. Telefonisch contact is onmogelijk, de telefoon wordt niet opgenomen. Ook mail gezonden, maar ook daar geen reactie op. Helaas kan ik geen 0 sterren geven.

De bestelde materialen voldoen aan het verwachtingen en werden snel geleverd.

spulletjes vlot ontvangen

Alles verliep vlekkeloos en naar tevredenheid. Ik kon alleen niet zien hoeveel er van een item nog op voorraad was, is misschien een verbeter puntje naar de toekomst. Het deed in ieder geval niets af aan de positieve ervaring.

Supersnelle levering

Duidelijke website en goed aanbod (deze fietsendrager was direct leverbaar en bij anderen niet). Zelfde dag nog verzonden en volgende dag al in huis. Top!

Product goed, slechte klantenservice. Totaal onbeteikbaar en 0,0 response op zowel bel/app/mail

Dat dus

Snelle service!

Is gewoon zeer slecht op alle fronten.

Er wordt niet gereageerd op mails en/of telefoon. 24 juni dakdragers besteld over 3 dagen (12 juli) ga ik met vakantie en heb de dakdragers dringend nodig. Die gaan dus niet meer komen. De mail na bestelling is misleidend, er wordt aangegeven dat de bestelling onderweg is richting Zevenhuizen en dat het binnen 1 tot 3 dagen door PostNL kan worden geleverd. Dat zou dan uiterlijk maandag 28 juni moeten zijn geweest. Kortom hier niets bestellen.

Uitstekende service

Op zoek naar Thule onderdelen kwam ik via internet bij Remenko uit. Materialen besteld en na 2 dagen even gebeld of de bestelling in de verwerking zat ( want we willen graag op vakantie ) De medewerker was uiterst vriendelijk ook om 18.05 en liep direct naar het magazijn en heeft ervoor gezorgd dat het dezelfde avond op de post is gegaan . Hartelijk dank Goede service Goed prijs / kwaliteit verhouding

Goeie site

Voor 4 besteld volgende dag in huis super

Na bestelling en betaling radiostilte

bestelling geplaatst op 21-6. Na een week maar eens een mail gestuurd met een vraag om update, geen reactie. Daarna nog meerdere keren gemaild, gebeld, maar geen reactie of nemen niet op. Ik hoop dat ik het mis heb, maar dit voelt toch echt alsof ik bij de neus wordt genomen...

Geen levering, geen communicatie, telefoon, mail whatsapp niet te bereiken

Mooie prijzen, maar als het product niet geleverd wordt heb je er helaas weinig aan. Slecht georganiseerd bedrijf dat de verwachtingen niet waar kan maken. Lastig, als je vakantie wilt plannen met een dakkoffer die 2 maanden na bestelling er nog altijd niet is (en met het bedrijf geen contact meer mogelijk is). Jammer.

Snel geleverd.

Snel een goed product geleverd, Een ding wat minder. Hoge verzendkosten.

Niets op aan te merken

Zeer tevreden. Duidelijke website, snelle verzending en niet duur.

Waardeloos

Begin juni een dakkoffer met tassenset gekocht. Na een week een mail dat ik moet aangeven wanneer ik de koffer geleverd wil hebben. Gebeld, mevr gaf aan dat ik via de mail dat moest aangeven...dat meteen gedaan. Vervolgens week niks gehoord, gebeld,gebeld,gebeld niemand neemt op! Na een week krijg ik eindelijk iemand aan de telefoon en afspraak gemaakt voor levering op 30 of 1 juli...het is nu inmiddels 6 juli en nog steeds niks! Ook word weer de telefoon niet opgenomen...

Horror, absolute horror

Ik heb hier niet veel goeds over te zeggen. Levering naar België staat op de website binnen de 3 dagen. Later krijg je een vage mail met de vraag wanneer hun koerrier dienst het beste kan leveren om het in hun planning te krijgen. We zijn nu 13 dagen en verschillende mails later. Nog steeds geen pakket gezien. Ook geen reacties op mails. Telefoneren gaat ook niet. Hoe dat deze fraudeurs aan 9.2/10 komen. Mij lijkt het allemaal gekocht. Ga hier niet mee in zee!!!!! Pas op!

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen