perfect

perfect

Geen levering en geen contact

Ik probeer een week lang contact te krijgen mbt de bestelde maar nog steeds niet geleverde dakkoffer, maar ze reageren niet op email en zijn telefonisch niet bereikbaar.

Snelle goede afwikkeling bestelling.

Niet Tevreden!

op 7-6-21 een Thule dakdrager set online besteld, op 8-6-21 is de bestelling aangepast na dat ik gebeld ben door een medewerker, aangezien de oude voetenset van Thule niet past. Ik kreeg een link gemaild voor de extra betaling. Uit eindelijk door omstandigheden de betaling op 21-6-21 gedaan. Daarna was het radiostilte via de mail. Ik probeer tot op heden 1-7-21 contact te krijgen via de mail en klantenservice zonder resultaat. Aangezien ik komende week op vakantie ga gaat de tijd nu toch echt dringen!!!

Vlot geleverd wat ik bestelde

Niets op aan te merken

Op korte tijd geholpen

Slecht slecht slecht

Ik heb op 16 juni een dakkoffer van modula evo 470 besteld. Daarna 3 keer gebeld, email gestuurd niks gehoord over de levering. Bij de 4 keer dat ik belt ,een heer heeft me teruggebeld, op 23 juni, hij belooft mij dat hij binnen 2 dagen meer laten weten...niks gehoord! Ik heb vandaag gebeld om meer te weten...de dakkoffer is niet op voorraad! Bestelling geannuleerd! Slecht bedrijf, niet kopen bij hun, zijn niet te vertrouwen als je wilt op tijd op vakantie gaan!

Gewoon goed

Gewoon goed. Zo hoort het.

Snel geleverd en goed ingepakt.

Gewoon goed!

Uitstekend geholpen!

Omdat ik niet precies wist welke Thule kitset ik nodig heb om de Wingbars op onze nieuwe auto te bevestigen, heb ik maar de klantenservice gebeld voor advies. Prima geholpen mede door de tip dat ik ook een andere voetenset nodig heb. De volgende dag had ik alles al in huis! Zeker een aanrader!

Dakkoffer is goed, maar advertentie misleidend en service slecht

De dakkoffer van thule is uiteraard top. De service helaas niet. Op de site staat dat dit product de volgende dag geleverd wordt, maar dat is niet het geval. Het wordt geleverd met een eigen koerier en na meerdere keren ernaar vragen en toezegging dat die de volgende dag verstuurd zou worden (dat gebeurde niet en duurde nog een week) heb ik 2,5 week moeten wachten. Ondanks mijn tip is het tot vandaag de dag nog niet aangepast op de site.

Goede en snelle service

De levering was geheel naar wens.

Snelle levering, maar niet voor grote artikelen

We hebben een Hapro dakkoffer besteld, een artikel naar volle tevredenheid. We hebben mede voor Autovoordeelwinkel gekozen ivm de tekst: “snelle levering”. Dat blijkt echter niet te gelden voor grote artikelen.

Verkeerde onderdelen geleverd en niet reageren op email hierover

Nadat is de onderdelen snel had ontvangen bleek dit niet datgene te zijn dat ik had besteld. Geen probleem, ik stuur een mailtje, ik stuur enkele dagen later nog een mail, en een week later nog een mailtje. Ik krijg geen enkele reactie. Ik ben nu genoodzaakt het onderdeel ergens anders te bestellen.

goede kwaliteit

Goed op de hoogte gehouden ne vlotte levering tegen een nette prijs

Vlotte en snelle levering met eigen bezorgdienst

De dakkoffer en dakstangen werden snel en vlot geleverd met de eigen bezorgdienst. Er bleef wel 1 pakketje achter dat geleverd moest worden via PostNL. Via mail heb ik dit toen aangekaart maar hierop heb ik nooit reactie gekregen. Na 1ste telefonische contact was het nog niet opgelost. Na een 2de telefonische contact is het pakket direct verzonden.

Snel geleverd alleen instelling gewicht Voor vastzetten op trekhaak beetje summier uitgelegd is middenstand 47 Kg wat naar pluspunt wat naar minkant?

Snelle service en goed advies

We hadden eerst een fietsen drager gekocht via de showroom. Daar kregen we goed advies. Later besloten we ook een tas erbij te kopen, die we via de website bestelden. Twee dagen later was hij binnen.

Prima website en snelle levering van mijn bestelling.

goede website en snelle levering

Bestellen en leveren gaat goed

Bestellen gaat goed , jammer dat er niet gereageerd word op een mail met een vraag . Snelle levering netjes verpakt

Alles prima afgewerkt

Alles ok

De dakdragers zagen er gebruikt uit.

De doos en de dakdragers zagen eruit alsof iemand anders deze al geprobeerd had en niet tevreden was en daarna heeft teruggestuurd. Dit heb ik middels een contact formulier laten weten 2 weken geleden maar heb geen enkele reactie terug gekregen. Verder doen de dakdragers wel wat ze moeten doen en voelen ze stevig aan.

Top !

Super service, wij hebben een fietsendrager gekocht. Binnen no time geleverd !

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen