Gewoon goed

Probleemloze en snelle levering

Schermpjes passen niet allemaal

Snelle service, alleen jammer dat de schermpjes voor de achterportieren niet passen.

Netjes geleverd

Is goed alles netjes gehad

Prima,gewoon goed.

Remenko heeft een zeer duidelijke website en als je twijfelt,kan je nog bellen voor een deskundig advies,dan weet je zeker dat je de juiste keus gaat maken,een echte aanrader dit bedrijf.

Perfect geregeld

Alles goed en snel geleverd .

Online gekocht en alles naar wens.

Online kopen zoals het hoort. Goede prijs, correcte informatie en op tijd volgens de afspraken geleverd.

verkeerde levering gehad

De levering was super snel. Ik een Thule Fixpoint XT Low dakdragerset met Voetenset 753 voor auto's met vaste bevestigingspunten besteld voor een peugeot 5008 bj 2015. plaatje geeft vaste punten aan met een schroef naar beneden, maar krijg een kit 3017 waarbij de schroef naar het vaste punt niet aanwezig is, maar een soort klem die er niet op past. Nu kijken hoe dit opgelost kan worden.

Prima! Snelle afhandeling en bezorging

Ik had een oprijgoot besteld voor mijn fietsendrager. De bestel procedure verliep snel en efficiënt en de bezorging was stipt op tijd.

Makkelijk bestellen en supersnelle levering

Gewoon super makkelijk om hier te bestellen

Goed geregeld

Na telefonisch contact goed begeleid zodat hetgeen ik bestellen wilde ook opgestuurd werd. Voor afronding bestelling zag ik dat niet het artikel (fietsdrager)wat ik wilde maar de oprij goot door het systeem werd aangegeven. Door Monique geholpen.

Besteld en gekregen

Duidelijk eenvoudig superklantendienst..deftige uitleg op je vraag.. Eenvoudig snel goed en deftig van prijs -kwaliteit . Meer heeft een mens niet nodig.

Supersnelle service!

Thule Easyfold fietsdrager nodig, die bijna nergens leverbaar was, maar wel supersnel door Remenko de volgende dag geleverd! Buitengewoon tevreden met jullie service.

Geweldig, voorraad en diversiteit aan artikelen, eenvoudig bestel en betaalproces. Daarbij snelle levering, en de update van de status is voor een klant wat men wil. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid van REMENKO / Autovoordeelwinkel.

Goede en zeer snelle levering

Zeer prijsvriendelijk en goed assortiment

Supersnel en goed advies gekregen. Bestelde materialen zeer snel geleverd.

Geen reactie op mijn vraag!

Wel vragen om een review… maar op mijn vraag heb ik tot op heden nog geen antwoord! Beetje jammer

Prima gegaan

De cruise control levering ging soepel. Ik heb hem zelf zonder problemen ingebouwd. Hij werkt perfect.

Goede service en afspraken

Snelle en zeer goede service

Alles goed!

Snelle levering, goede prijs. Goede service bij omwisselen voor langere dakdrager.

Prima geregeld

Snel bezorgd en een goede beschrijving bij de cruisecontrol

Prima prijs, snel geleverd

Gewoon zoals je tegenwoordig mag verwachten. Nog niet gemonteerd en ik weet dus niet hoe het gaat als de dakdragers bijvoorbeeld niet passen. Hopelijk ga ik dat niet uitvinden.

vliegensvlug

het kon niet sneller