goed en snel

Snelle reactie en snelle uitvoering van de opdracht.

Snelle levering en goede communicatie.

Fantastisch spul

De onderdelen waren snel binnen. Uiteraard gelijk even getest om zeker te zijn of dat het zou passen. En feilloos passen! De kwaliteit oogt zeer degelijk en het lijkt er op dat dit niet kapot gaat in mijn leven.

Snel gevonden wat ik zocht, en snel geleverd

Precies vinden wat je zoekt, zonder gebonden te zijn aan volledige sets, of juist incomplete sets. De informatie op de website was erg duidelijk en daardoor zelfs voor mij, als niet-kenner, uitstekend te volgen.

Snel en komen afspraken na.

Super. Gebeld voor informatie voor levering. Besteld online en de volgende dag in huis. Komen afspraken na.

Correct naleving van informatie op site!

Goede/duidelijke uitleg van het product . Snelle levering

Levering fietsendrager

De bestelde fietsendrager werd op tijd geleverd. Bij het monteren moesten we de kleminrichting losser instellen, maar dat is volgens voorschrift mogelijk. Toen we de verlichting probeerden, was het linker knipperlicht rechts en rechts was links terwijl de achterlichten toch echt volgens voorschrift gemonteerd waren. De achteruitrijlamp links. We hebben de draden in de stekker omgewisseld, die zitten nu niet meer op kleur, maar alles werkt nu goed. Het stopcontact is echt wel goed aangesloten, dat is al met diverse andere aanhangwagens gebleken. De fietsendrager is een goed en degelijk ding.

Twijfachtig

Snelle levering, alleen jammer dat de verpakking helaas al open is geweest en het artikel niet op juiste wijze in de verpakking zat en het originele tape al open was en vervangen door een gewoon plakband, waarschijnlijk terug van weggeweest, ik ga voortaan gewoon wel weer naar de winkel

Ze denken met je mee zodat je niet het verkeerde binnen krijg.

Uiteindelijk uitstekend

Ik wilde een Thule dakkoffer aanschaffen voor mijn zoon en schoondochter met kids. Remenko had deze in voorraad en bestelde er één. Ze zouden zaterdag willen vertrekken en bestelde hem woensdag avond, om hem donderdag op te halen. Op de mail kreeg ik bericht dat het pakket naar postNL was Verstuurd en op vrijdag morgen bezorgd zou worden. Ik heb telefonisch contact met Remenko gehad, en besloot de bezorging van postNL af te wachten. Remenko zou mij de bezorgkosten nog mailen. Vandaag zij ze in Zeeland aangekomen met de dakkoffer op de auto voor een vakantie van een week. De bezorgkosten zijn overgemaakt. Iedereen blij. Wij komen nog wel terug bij Remenko. Fijne zaak, ook daar gaat weleens iets niet goed, maar dat is niet interessant

Goede ervaring en prettig product

Bij Remenko 2 thule spanbanden besteld, netjes en optijd geleverd. Thule, dus prettig in gebruik en kwaliteit waar je op kan vertrouwen.

competente advisering en orderafhandeling

Bij telefonisch contact voor advies krijg je een medewerker aan de lijn die je vakkundig adviseert. Bestelling en levering verlopen vervolgens zoals het hoort. De volgende keer graag weer!

Prima levering

Alles ging goed, echter heb ik geen factuur ontvangen en er nog naar gevraagd per mail. Helaas geen reactie. Dus als het zou kunnen dan zie ik hem graag tegemoet. Dan worden het 5 sterren;-)

Volledig OK

Snel vlot en correct

Zeer positieve ervaring.

Snelle levering.

Goede prijs en op tijd geleverd

Deze webshop viel op door de scherpe prijs van het artikel dat ik zocht. Bestelling en levering verliepen vlot

Zeer klant vriendelijk en snel

super snel

Excellent

Everything came as planned, in good working order, nicely wrapped to protect the packaging...

Vriendelijk, kundig en goede service!

Vriendelijk, kundig en goede service!

Gewoon goed!

Snelle en correcte levering.

Heel erg tevreden!

Ik had een aantal onderdelen van een Thule dakdrager nodig om hem passend te maken voor mijn auto en twee mooie fietsendragers voor er op. Na het plaatsen van de bestelling werd ik nog even gebeld om de bestelling door te nemen omdat het makkelijk is om de verkeerde onderdelen te bestellen. Dat vond ik heel erg zorgvuldig! Inmiddels zijn alle spullen geleverd en het past allemaal perfect! Ik ben heel blij met deze winkel!

Super snelle levering

erg goed.

Superservice en betrouwbaar

Goede communicatie, ik had een garantie gevalletje en dit is perfect opgelost ben hiervoor ook telefonisch benaderd om te melden dat de onderdelen binnen waren en worden verzonden.

Zeer goede service

Goede en snelle service en levering.

De levering van de gevraagde artikelen gebeurde zoals afgesproken.

De levering van de gevraagde artikelen gebeurde zoals afgesproken.

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen