Goede prijs en snel geleverd.

Website overzichtelijk.

Snell bezorgd

Kreeg steeds netjes een update als de status van de bestelling veranderde. Volgende morgen was het pakket binnen, top!

Snelle en adequate beantwoording van vraag en levering

Snelle en adequate beantwoording van vraag en levering

Ondanks problemen met levering door Post.nl toch netjes afgehandeld

Ondanks problemen met levering door Post.nl toch netjes afgehandeld

Mooi product.

Snelle levering. Nog geen ervaring met de fietsendrager opgedaan, maar het lijkt er allemaal top uit te zien. Acceptabele en concurrerende prijs.

goede aftersales

Ik had Thule bars besteld, maar de afsluit doppen ontbraken. Na vlotte communicatie via mail is dit opgelost door een setje doppen na te zenden.

Snel goed

Snel goed en eerlijk

Uitstekende kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima ervaring. Heb site al aangeraden aan kennissen.

Super zal nog bij jullie kopen

Beste prijs en snel geleverd

Beste prijs en snel geleverd

Niks mis mee

Voldeed aan alle verwachtingen

Fietsendrager

Heel snelle levering en het is zo wat ik wilde

Snelle service, goede telefonische uitleg.

Geweldig snelle levering

Zeer snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Na contact met de service afdeling kon ik een juiste keuze maken mbt een fietsendrager voor twee e-bikes welke op de trekhaak van een hebride auto past.

Snelle topservice!

Sleutelnummer doorgegeven en voor afhalen gekozen, maar door Corona zonder meerkosten toegestuurd.

Pracht service

Prachtige en zeer klantvriendelijke instelling. Had vraag i.v.m. verzendingskosten, binnen de dag had ik een accuraat antwoord. Verzending (via post Nl), gebeurde binnen de vooropgestelde termijn. en vlot. Dank U wel

perfecte service

Nog sneller ontvangen dan vooropgesteld.

Super service

Snelle goed top

Prima en snel geholpen

Vlug informatie gekregen op mijn vraag en bestelling. Prima

Perfecte service

Goede service, denkt mee en zeer klant vriendelijk.

Snelle levering en goede service en kwaliteit.

Snelle service en alles top geregeld

Ik heb een Thule fietsenrek besteld bij Remenko. Eerst nog even via de chat gevalideerd of deze op voorraad was en ook echt dezelfde dag verstuurd kon worden en na bevestiging besteld. Keurig de volgende dag in huis. En tegen een (zeer) scherpe prijs.

Goed zoals het moet

Makkelijk te bestellen Volledige informatie tbv verzending Optie voor afterpay

Geleverd volgens afspraak

Goed op de hoogte gehouden wanneer levering gaat plaats vinden en werd geleverd in het tijdvak. Houd dit vol ,super

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen