Gewoon goed!

Eenvoudig te bestellen door heldere info op site. Snelle levering. Goede info over bezorging

Snel en duidelijk

Duidelijke website snelle levering. Top.

De dakdragerstas was nergens op voorraad. Bij Remenko echter wel en nog goedkoper ook! En de volgende dag al in huis. TOP!!

Fietsendrager nergens op voorraad, maar hier binnen een dag geleverd! Top.

Goede prijs, snelle levering prima!

Goede prijs, snelle levering

Ik was op zoek naar een thule easyfold xt 933 oprijgoot, nergens op voorraad. Wel bij Remenko! Top!

Super service!

Onderdeel was niet op voorraad en werd ook niet meer geleverd. Is toch in hun netwerk gevonden en snel geleverd. Top!

Heel positief

Heel goed geholpen, in bijzonder Mandy van de klantenservice voor het uitzoeken en reserveren van een specifiek onderdeel voor mijn dakdragers.

Prima product en service

Ik had besteld voor levering thuis, maar ik had het eigenlijk toch dezelfde de volgende dag nodig. Gebeld en kon het gelijk afhalen. Netjes de verzendkosten teruggestort. Top geregeld!!

alles prima verlopen

klopt allemaal,top.

Een fijne ervaring en een tevreden klant erbij !

Sleuteltjes voor fietsendrager Thüle gisteren online besteld en betaald, vandaag netjes en correct geleverd. Proficiat, wij zijn fan !

Snelle service en levering

Snelle service en meedenken met de klant

Thule comfort 925 gekocht. Snelle levering en makkelijk te installeren! Topproduct! In verleden een Twinny Load gehad maar de Thule overtreft deze op alle vlakken!

Betrouwbaar

Snelle service!

goede service en communicatie

klein foutje bij levering zonder probleem en heel snel opgelost

Topservice

Gebeld om te zien of iets op voorraad was. Supervriendelijke man aan de lijn die de stock controleerde en ja hoor in stock. Onmiddellijk besteld en betaald. 24uur later had ik het in huis. Wat een service! Klantvriendelijk, behulpzaam, supersnelle verzending en een superprijs. Dikke aanrader!!!

Sleutel voor de dakkoffer besteld. Dag erna was het in huis :-)

Goed en snelle levering

Sleuteltje Thule fietsendrager en adapter stekker trekhaak besteld. Snel binnen geleverd, geen verder op of aanmerkingen. Goede ervaring gehad.

Teleurstellend.

De levering liet lang op zich wachten Beroerde communicatie Kantoor onbereikbaar Na retournering lang wachten op geld Tot op heden niet opgelost

2 standaard sleuteltjes voor fietsendrager geleverd

De aankoop via de website werkt prima. Mijn minder goede ervaring zit in de verzending. 2 standaard sleuteltjes van een paar euro via aangetekende post. Overdag ben ik niet thuis moet dus in het weekend naar het post afhaalpunt voor iets dat in een envelop door de brievenbus past. Extra kosten voor niets en extra tijd en reizen voordat ik de sleuteltjes heb. De verzendwijze en kosten staan niet in verhouding tot dat wat ik gekocht heb. Verder prima maar bij een volgende aankoop zal ik hier meer alert op zijn en wellicht door zoeken naar een winkel die dit gewoon in een envelop verstuurt.

Goed product, snelle levering.

Afgezien van het feit dat ik geen recyclebedrijf ben voor hun bedrijfsafval werd er snel geleverd.. Geen bescherming aan de onderzijde van de verpakking maar wel ca. 15 liter bubbeltjesplastic aan de bovenzijde (schijnveiligheid) in een doos waar 20 producten van deze bestelling hadden gepast.

Snelle, correcte service en prijs.

Na 2 werkdagen had ik mijn bestelling reeds in de bus. Zeker een aanrader. Top service.

Van begin tot eind alles prima verlopen

In tegenstelling tot andere bedrijven krijg je hier onmiddellijk bevestiging van bestelling, bevestiging als het klaar staat, bevestiging dat het naar Post NL is, je krijgt de trackingcode, en uiteindelijk een snelle levering zoals voorzien. Echt prima zo!

Goede betrouwbare service.

Top service en denken met de klanten mee!

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen