Gelukkig, sleutel op voorraad

Zaterdagmiddag erachter komen dat de sleutel van je fietsendrager van Thule ontbreekt. Wat nu? Remenco gebeld en ze hebben de sleutel op voorraad. Direct opgehaald en dezelfde dag de fietsendrager nog kunnen gebruiken. Top!

Informatie vooraf goed maar verzendproces slecht

Vragen voor de bestelling keurig , goed en snel op gereageerd. Bij het bestelproces wordt aangegeven dat het artikel op voorraad is en gelijk geleverd gaat worden. Op de dag van de afgesproken verzending geen email met de track & trace code dus zelf maar contact opgenomen en toen kwam de aap uit de mouw dat het product niet op voorraad bleek te zijn. Dat heeft mij een heel vervelend gevoel gegeven.

Supersnelle levering

Woensdagmiddag Thule Wingman Evo dakdragers besteld voor mijn type auto en donderdagmiddag had ik ze al in huis. Goed verpakt en supersnel geleverd!

geregeld

sneeuwkettingen mooi op tijd ontvangen

Goede service tijdens en na telefonisch contact. Zeer snelle levering.

Uitstekend !

Duidelijke website, snelle en correcte levering tegen een scherpe prijs

Duidelijke website. Voordelige prijs. Hoge kwaliteit.

De website is heel duidelijk. Goede info. Voordelige prijs. Lage verzendkosten. Zelfs voor een grote dakkoffer slechts 9,95 verzendkosten.

Goede prijs en service

Zeer scherpe prijs en snel geleverd op gewenst dagdeel.

Besteld geleverd en goed

Bestelling was makkelijk te plaatsen en prima telefonisch geholpen! Top website

snel compleet goed verpakt

top!

Is goed ondanks toch trage levering

Ondanks dat tijdens het bestellen stond aan gegeven dat het product in voorraad was duurde het toch 4 dagen dat het product geleverd werd.

Slecht

Artikel besteld en niet aangekomen. Telefoonnummer bestaat niet. Op email wordt niet gereageerd

Snelle levering! Jammer van de verzendkosten bij een bestelling van meer dan 250 €.

Duidelijke info, snel geleverd en prima geprijsd

Duidelijke info, snel geleverd en prima geprijsd

snelle levering tegen scherpe prijs

De Thule fietsdrager was scherp geprijsd en snel geleverd.

Snelle levering volgens afspraak

Snel en netjes

Snel antwoord op mijm vraag en heel snel en keurig geleverd. Zeer tevreden

Alles verloopt soepel van bestelling tot ontvangst

Prima ervaring. REMENKO doet wat men beloofd, incl. goede goede communicatie over verloop van transport en aflevermoment.

Goede website en snel geleverd

Goede service en goede prijs!

Goede communicatie en mijn probleem opgelost door eenvoudige stappen. Helemaal top!

Top, klant vriendelijk. Betrouwbaar. Afspraak is afspraak!

Op de side werd aangeven dat sneeuwkettingen niet op voorraad waren. Via mail vraag gesteld over mogelijke levertijd, ivm voorjaarsvakantie. Er werd keurig terug gebeld en terug gemaild over de status en mogelijke levertijd. Bij beschikbaarheid van de kettingen zijn ze direct geleverd. Keurig volgens afspraak. Service zoals iedereen die graag krijgt, Super!

Super doen gewoon wat zij beloven

Was mijn sleutels kwijt van mijn dakdragers had ze snel nodig nr ingevuld en zou ze de volgende dag geleverd krijgen dacht nog ja ja dat zal wel maar inderdaad volgende dag in huis dit bedrijf wordt ik blij van wat zij beloven doen ze superbedankt

Topbedrijf! Klantvriendelijk, goede prijzen en topservice

Ik heb ruim een jaar geleden een Thule fietsendrager gekocht bij dit bedrijf. Prachtige drager maar na een jaar ging een onderdeel stuk. Dat kan gebeuren en na dit aangegeven te hebben bij Remenko ben ik keurig door Miranda geholpen. Supersnel en super correct. Heel klantvriendelijk en servicegericht. Een service die je volgens mij niet veel meer ergens tegenkomt. Ook Thule heeft snel gereageerd en via Remenko het snel en supergoed afgehandeld. Hierbij nogmaals dank aan Miranda. Ik kan Remenko dan ook alleen maar adviseren. Ook de prijzen zijn meer dan oké. Mvg, Miklos

Top, heerlijk mensen met kennis

Ik heb een oudere Thule dakdragerset welke ik wil toepassen op mn Q2, nadat ik eerder bij een ander bedrijf een verkeerde "alternatieve" kitset had ontvangen en de tijd begon te dringen, kreeg ik van Remenko een eenduidig antwoord, ja kitset 1843 past en is ook op voorraad, deze heb je morgen binnen. Concreet, kennis, vriendelijk, voorraad en afspraken nakomen.

Prima dienstverlening

Sneeuwkettingen besteld vlak voor mijn vakantie. Na bestellen even gevraagd of ze wel op tijd zouden zijn, waarna ik snel antwoord kreeg met een gedetailleerde verwachting. Krijg je niet vaak, erg klantvriendelijk!

Noordeinde 57

2761 BR Zevenhuizen