Na online chat goed advies verkregen over bevestigingsmateriaal en dakkoffer. In de showroom de dakkoffer gepast en na aanschaf direct meegenomen. Erg tevreden over de snelle en vriendelijke service.
Snel en goed verpakt
Zeer snelle levering met Postnl. Kwaliteitsproducten en voor de beste prijs! Nergens goedkoper.
Na wat mail en telefonisch contact was duidelijk dat ik een aantal extra bouten nodig had om een dakdragerkit te monteren. Is goed opgelost door ze apart op te sturen.
Fijn bedrijf
Idem
Pluspunten
Goede prijs, fijn geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Aan mij een nieuwe klant erbij. In deze drukke zomertijd kon een concurrent de lever afspraak niet waar maken. Autovoordeelwinkel heeft alles in staat gesteld om binnen een dag te leveren waardoor we met onze nieuwe dakkoffer relaxter op vakantie kunnen. Tijdens de chat ook zeer goed advies ontvangen over de juiste onderdelen.
Pluspunten
Goede prijs. Heel snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd voor een mooie prijs!
Pluspunten
Ongelooflijk ! Je bestelt iets en dat wordt dan ook gewoon geleverd. Waarom moet elke online aankoop gewaardeerd worden middels een onderzoekje zoals dit ? Ik hoop dat Albert Heijn dit niet gaat opvolgen in de winkels.
VerbeterpuntenDoe gewoon wat je belooft en vindt het normaal dat je dat doet. Dan hoef je niet steeds om een schouderklopje te vragen
ik was geel tevreden daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen nogmaals bedankt
Pluspunten
ben zelf naar de locatie gegaan. Speciale dank voor die medewerker. erg behulpzaam.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
VerbeterpuntenDatum afspreken om te bezorgen. Nu is er een mega groot pakket aan de buren afgegeven wat ik niet prettig vond
Pluspunten
snelle levering, nakomen van afspraken.
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Prima zo.
Pluspunten
Goed advies
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen