Pluspunten
Gebeld voordat ik bestelde, zeer netjes te woord gestaan. Besteld en de volgende dag bezorgd, erg tevreden!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, uitstekende service (klantenservice) en goede prijs (ivm andere internet aanbieders). Snelle levering en prima betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenIk heb nog geen verbeterpunten gevonden.
Pluspunten
Even bellen of er een onderdeel was. Daarna gelijk besteld volgende dag in huis
Pluspunten
Goede duidelijke website en bestelmodule. Correcte afhandeling van bestelling en goede communicatie inzake verzending / track en trace.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering en snelle reactie op vraag achteraf.
VerbeterpuntenHogere verzendkosten door keuze voor track and trace dan noodzakelijk (in geval van brievenbuspost.) Geef mensen evt de keuze of track and trace nodig is of niet.
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHoge verzendkosten voor klein pakketje
Pluspunten
snel en kwalitatiev
Pluspunten
Goedkoopste aanbieder, snelle en correcte verzending
Pluspunten
Site is redelijk duidelijk. De afmetingen van het product waren iets anders dan ik had verwacht. Product was snel geleverd. Ben tevreden.
Pluspunten
Per ongeluk een verkeerde sleutel opgestuurd, ik heb dit gemeld en kreeg meteen de volgende dag de juiste sleutel in de brievenbus. Superservice!
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
GOED VERPAKT, SNEL GELEVERD EN VOOR EEN GOEDE PRIJS. BETER KAN JE HET NIET HEBBEN!
Pluspunten
Bij veel winkels gezocht naar dakdragers (geen universele). Geen één kon snel leveren. Bij dit bedrijf leek het ook een ingewikkeld verhaal te worden.. door de zeer actieve houding werd toch binnen twee dagen geleverd! Zeer behulpzaam!
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten, netjes verpakt verzonden.
VerbeterpuntenAssortiment mag uitgebreid worden
Noordeinde 57