Pluspunten
Prima service en zeer vriendelijke mensen
Een remlicht op de fietsdrager deed het niet vanaf de eerste keer. Een verbeterpunt?
Pluspunten
Deskundig en bijzonder vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede info via chatfunctie. Snelle service en goede levering.
VerbeterpuntenNvt
Ik graag had de pakketten af willen halen op een afhaalpunt van postnl in Santpoort
Pluspunten
Netjes de volgende dag ontvangen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Zou zo weer bestellen
VerbeterpuntenWe hadden sleutels besteld, deze kwamen in een doos. Een beetje groot voor de bestelling en 5,95 verzendkosten. Een brievenbuspakketje had echt volstaan en dat scheelt 2 euro op de verzendkosten. Het was dat we ze echt nodig hadden anders was ik misschien toch ergens anders gaan kijken.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Ik belde met een vraag ivm bepaald product. Heb het dan ook besteld net nadien. Mevrouw aan de telefoon had gezegd dat ze onmiddellijk zou versturen. Ik kreeg idd bijna onmiddellijk een bevestiging dat het order verzonden was. Waarvoor dank.
Pluspunten
keurig vlotte levering, goed product, verder geen contact gehad oid
Pluspunten
Zeer snelle levering, vind de bezorgkosten wel vrij duur voor een sleuteltje van een dakkoffer
Pluspunten
Snelle en correcte communicatie.
Pluspunten
vrijdag om 16:00 uur besteld, volgende dag om 11:30 uur al in huis. Super !!
Pluspunten
Sneeuwkettingen besteld en snel thuis gekregen. Prijs is goed en website is makkelijk en vriendelijk in gebruik.
Pluspunten
Snelle levering mooie kwaliteit
Pluspunten
levering conform de levertijd.
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen