Pluspunten
Snelle reaktie. Handelen snel. Goede service
Pluspunten
Snelle levering. Nette prijs. Nette aftersales.
VerbeterpuntenAfspraak / info telefonisch klopte niet. Bij telefonische prijsopvraag vertelde men mij dat de prijs nog zou zakken en dat dat onmiddellijk geregeld zou worden. Prijs op internet was € 229,00 en telefonisch vertelde men mij dat het € 219,00 zou gaan worden. Na een uur teruggebeld met de vraag hoe het zat. Nu bleef de prijs € 229,00 en dat ging niet veranderen !!!!!!
Pluspunten
Zeer goed geholpen ook met instaleren
Pluspunten
Goed bereikbaar. Heel snel geleverd. Goed advies. Stuk goedkoper dan vergelijkbare bedrijven.
VerbeterpuntenGeen.
Sleutel zat nu in pakketpost, had prima in een bubbeltjes envelop verzonden kunnen worden als brievenbuspost.
Pluspunten
Positief over het bedrijf! Bestelling gedaan, daarna gelijk op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling was! Volgende dag werd mijn bestelling bezorgd door KPN
Pluspunten
Levert snel , en de kwaliteit is goed.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
“Voor 16.00 besteld, morgen in huis”, klopte al een bus. 15.45 bestelling geplaatst, 10 minuten later al een mail dat de bestelling aan de koerier was overgedragen. Super! Wij zaten diep in de de penarie vanwege een onderdeel, dankzij autovoordeelwinkel uit de brand en met gerust hart op vakantie. Top!
Verpakking voor verzending zou kleiner mogen zijn.ik had een artikel van een halve meter ongeveer,en werd verstuurd in een verpakking van een meter. Dit is een tip van mijn kant uit,
Pluspunten
Nemen alle tijd om de juiste beslissing te kunnen nemen. Hebben meerdere dakkoffers geplaatst voor het beeld en de passing. Bedankt
Pluspunten
Keurig en correct te woord gestaan en service geweldig , bestelling was op verzoek snel bezorgd. Top. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.
Pluspunten
Thule fiets drager was niet op voorraad. Duidelijke correspondentie wanneer deze weer beschikbaar zou komen en wanneer deze zou worden geleverd. Precies volgens afspraak.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering, conform toezegging op de website.
Pluspunten
Geweldige service. Doen moeite om de wensen van de klant tegemoet te komen Extra service om in de avond nog een pakket te versturen Retourneren gaat makkelijk en is goed geregeld, zeer snel het geld terug
Pluspunten
Eerder al een dakkoffer bij dit bedrijf gekocht. Omdat ik wilde passen ben ik naar de winkel gereden. Erg goed geholpen. Om die reden nu ook weer hier mijn Thule product gekocht.
Pluspunten
1 onderdeel van de bestelling werd snel en correct geleverd
Verbeterpunten1 onderdeel van de bestelling bleek niet voorradig te zijn. Dit werd bij de aankoop niet op de sight mee gegedeeld. Nu is het nog steeds niet geleverd. Ruim 2 weken vertraging levertijd.
Op de leveradres was de straatnaam weg .. en Post NL drukt dan blijkbaar alfb. gezien de eerste straat af .. gelukkig belde de Post Nl man mij ..
Pluspunten
Prima bedrijf! Service staat hoog in het vaandel. Ik had een onderdeel besteld dat waarschijnlijk niet zou passen op mijn auto. Dat werd keurig gemeld, en mijn bestelling werd geannuleerd. Ook de betaling werd snel teruggedraaid. Complimenten!
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen