Pluspunten
Na bestelling werd ik gebeld door dhr Swinkels Sneeuwkettingen waren niet geschikt. Moest voor mijn auto 7mm zijn Daarna prijsafspraak gemaakt Snel geleverd Helemaal top Bedankt R Versprille
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ze hebben het product op tijd verstuurd, maar PostNL heeft het niet op tijd geleverd
VerbeterpuntenGeen commentaar
Pluspunten
Vlotte levering, concurrerende prijs
VerbeterpuntenInstruction for use niet meegestuurd.
Pluspunten
Bestelde artikel is snel geleverd, was prima verpakt.
Pluspunten
heel tevreden over de samenwerking
Verbeterpuntenik ben momenteel op zoek nr de THule kit vr de mercedes E-klasse 2017. Deze staat in jullie webwinkel enkel te verkrijgen als volledige set. Niet de kit alleen. Misschien deze ook apart verkopen. :) mvg Wouter
Pluspunten
Bereikbaarheid, niet enkel een webshop maar ook een echte winkel. Concurrende prijs
Pluspunten
Breed assortiment, Snelle levering en een prima prijs.
Pluspunten
Snelheid, goede productbeschrijving. Normale prijzen.
VerbeterpuntenTot hiertoe geen.
Pluspunten
Ondersteuning is top! Als je ergens over twijfelt helpen ze erg goed!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
supersnelle levering, 16.10 besteld, volgende dag toch om 18.00 al binnen
Pluspunten
Zeer tevreden over het product. Snelle levering. Wil zeker op korte termijn een 2tal producten bestellen.
Pluspunten
Telefonisch contact zeer goed. Ze doen wat ze beloven en stipt op tijd. Aanrader!
Pluspunten
- Snelle levering - Verstand van zaken
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen