Pluspunten
snelle levering goede site
Pluspunten
levertijd niets op aan te merken
VerbeterpuntenOp een vraag via mail werd niet gereageerd.
versturen zonder verzendkosten
Pluspunten
Makkelijk, ik kon hetbezoegbedrijf helaas niet terugbellen, om afspraak te maken. Gelukkig kwansel Everdingen goed uit.
VerbeterpuntenOf terugbellen of eenmaal met contactgegevens sturen zodat ikzelf contact op kan nemen
Pluspunten
Snelle levering tegen net tarief.
VerbeterpuntenJammer dat verzendkosten bij 50 euro pas gratis waren, hier besteld omdat de kit in de aanbieding was en nu daardoor net onder de 50 euro gekomen, dan is het voordeel weer haast weg door de bijkomende verzendkosten.
Pluspunten
Duidelijke site, word van de voortgang van de bestelling op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top, snel besteld, en de volgende dag in huis.
Pluspunten
Thule dakrails hier 20% goedkoper dan op alle andere sites en winkels Snelle levering, in goede staat, bezorgkosten slecht 5 euro (elders soms 20). Leveringsbevestiging met track en trace code via mail. Gewoon geen enkel minpunt.
VerbeterpuntenZou ik niet weten. Alles was naar wens.
Pluspunten
goedkoop
Verbeterpuntenjuiste specificaties vermelden. Dakdragers kan slecht 50kg dragen ipv de vermelde "100kg". Misleidend.
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen