Op website onduidelijk voor welke modeljaren het onderdeel bestemd is. Bij bestelling duidelijk het bouwjaar auto aangegeven en toch leverde men verkeerde artikel. Retourkosten van verkeerd geleverde artikel worden vervolgens ook nog eens niet vergoed. Zeer teleurstellende ervaring.
Pluspunten
Mooi en netjes product pluspunt het is een totaal pakket incl. ontvetter en spatel
Pluspunten
Snelle levering, prima product , uitstekende handleiding. Levering zeer compleet.
VerbeterpuntenHoewel de handleiding zéér uitgebreid is, mis ik achteraf een aanwijzing over de positionering van de folie. Achteraf moest ik constateren dat het beter was geweest om de folie iets meer over de onderste rand te laten vallen. Nu eindigt de folie precies op de rand.
Pluspunten
snelle levering van juiste sleutels voor Thule dakkoffer
Verbeterpuntenwel extreem hoge verzendkosten voor 2 sleuteltjes die door de brievenbus passen 8,00! Maar ondanks dat nog steeds goedkoopste.
Pluspunten
Prijs, indeling van de site
VerbeterpuntenDe beoordeling nog niet sturen als het product er nog niet is. Heb ook totaal geen zicht wanneer ik het product mag verwachten, of wanneer het verzonden is.
Pluspunten
Goede selectie en snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten zeer hoog.
Pluspunten
Ik werd netjes op de hoogte gehouden hoever met mijn bestelling was. Pakket was netjes verpakt. Jammer dat de post er minder zorgvuldig mee omgaat.
Verbeterpuntenevt. gratis verzenden v.a € 25 euro of zo?
Pluspunten
Supersnelle levering Betrouwbaar Goed verpakt Zeer scherpe prijs
VerbeterpuntenKan er geen bedenken!
Pluspunten
- Snelle levering - Kundig advies
Pluspunten
duidelijke site en snelle en nette levering
Pluspunten
Prima geleverd en gemonteerd!
Pluspunten
Vriendelijke en eerlijk service!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenTransportkosten naar België vrij hoog.
Pluspunten
Sherp geprijst, maken belofte waar in snelle levering en heldere communicatie
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen