Nvt
Pluspunten
een dag na de bestelling werd ik telefonisch benaderd om te checken of ik wel de juiste dakdragers had voor deze fietsendrager. Dat noem ik nog eens service. De bestelde dakdrager was 40 euro goedkoper dan bij de VW dealer zelf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles, goed advies prima montage, vriendelijk personeel. Goed terrein voor montage.
VerbeterpuntenHad niet direct de link gelegd tussen Remenko en autovoordeelwinkel.nl dus heel even zoeken waar ik moest zijn.
Pluspunten
Scherpe prijs, zeer snelle levering
VerbeterpuntenEventueel beter linken naar gerelateerde producten. Bv eindkapjes bij de thule squarebars.
Pluspunten
Goede communicatie via de mail. Snel antwoord op mijn vragen.
Pluspunten
Snelheid, compleet.
VerbeterpuntenAls je zilvergrijs omschrijft en aanbiedt op je site moet je dat ook leveren. Op de doos staat grijs. Er komt een donkere grijs gekleurde dakkoffer uit en niet zilvergrijs. Bij telefonisch natrekken hoe dat komt zegt de firma dit is de kleur, er is geen andere. Waarbij ze uit het oog verliezen dat ze een zilvergrijze koffer aanbieden op hun site en aan de klant een andere leveren. Ik krijg ze dit niet aan verstand gepeuterd. Ik zeg zet op de site kleur: grijs en verander het plaatje van zilvergrijs nu naar de kleur grijs die het in werkelijkheid heeft. Komt niet binnen. Heb het opgegeven.
Pluspunten
Snel leveren
Pluspunten
hele snelle levering en een goede overzichtelijke webside
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg vriendelijk en goed te woord gestaan. Er wordt het maximale (en meer) gedaan om de klant te helpen.
Pluspunten
Scherp geprijst, snel en betrouwbaar, vriendelijke medewerkers.
Pluspunten
Super snel geleverd, via internet besteld. Prima prijs en alles netjes bevestigd en nagekomen, top!
Verbeterpunten0
Pluspunten
Zeer vriendelijk, goede service en kennis van zaken.
Pluspunten
Scherpe prijs, overzichtelijke site, snelle levering!
Pluspunten
Heldere site, duidelijk bestellingsproces. razendsnelle levering en prima communicatie
Verbeterpuntenik begrijp de verzendkosten maar op de één of andere manier voelen die toch altijd als "veel" (in verhouding tot het bedrag van de bestelling). Maar hoe je dat oplost weet ik ook niet. Per saldo ben ik zeer tevreden omdat het product , zoals beloofd, de volgende dag werd bezorgd, dus ik heb die meerkosten voor lief genomen.
Pluspunten
Werd direct geholpen en kon de dakkoffer incl. dakdrager direct.meenemen nadat hij gemonteerd was.
Pluspunten
Thule Kitset. Nette prijs en heel snel geleverd. Na een telefoontje op zaterdag waar ik zeer deskundig, snel en prettig werd geholpen bleek dat ik een verouderd type daksteun te hebben waardoor de kit niet op mijn dragers passen. Ondanks dat de steunen niet passen, super tevreden met de service.
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen