Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering komt afspraken na.
VerbeterpuntenNb
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en uitvoering
VerbeterpuntenVerpakking van product kan beter. Verpakking was tijdens transport gescheurd. Gelukkig zaten alle kleine losse onderdelen (o.a. sleuteltjes) nog in de verpakking.
Pluspunten
Toegankelijk, Betrouwbaar
Spullen beter verpakken is aan te raden. Gebruik noppenfolie (met luchtbobbels) en dikker kartonnen doos.
In mijn geval had het ook in een -folie enveloppe
Pluspunten
Prima service en snelle levering. Ben zelfs gebeld om mijn bestelling te checken omdat de combinatie van middelen niet overeen kwamen met elkaar. Dit impliceert dat men als leverancier nadenkt en niet domweg uitvoert.
Heb gebeld omdat een onderdeel ontbrak. Zou hier z.s.m. over terug gebeld worden. Is nu 24 uur later nog niet gebeurd.
Pluspunten
Tijdens telefonisch contact werd nog eens extra gecontroleerd of ik wel de juiste dakdragers had besteld. Het klaar leggen van mijn bestelling om nog dezelfde avond op te komen halen was geen enkel probleem! Netjes geholpen bij het afhalen, wanneer ik weer wat nodig heb voor mijn auto kom ik zeker terug!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Bestellen en leveren ging snel
Pluspunten
Goed website, makkelijk te vinden telefoonnummer, er werd meteen opgenomen en ik werd deskundig en vriendelijk te woord gestaan. Goed advies en de link naar het te bestellen artikel lag meteen in mijn mailbox, na 16u besteld, toch de volgende dag prima geleverd!
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
Goed behandeld ook nadat de betaling online misging en ik er per ongeluk 2 besteld had. Werd er geluisterd en gecorrigeerd.
VerbeterpuntenSneller reageren op een mail
Pluspunten
- snel; - betrouwbaar; - klantgericht; - informatief; - flexibel.
Verbeterpuntengeen.
Geen reactie op mail gekregen op de vraag over levertijd. Mail gestuurd 1 uur na de bestelling.
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen