Pluspunten
gemotiveerde medewerkers aan telefoon ,balie en werkplaats
Pluspunten
Great service, very professional!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
gezellig en behulpzaam personeel, zou ik aan iedereen aanbevelen!
Pluspunten
Het totale plaatje is uitstekend
VerbeterpuntenZo doorgaan !!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Ik kon het product allereerst nergens anders goedkoper vinden, dus dat is een pluspunt. Daarnaast waren er geen verzendkosten, 2-0 dus voor deze shop. Het product werd wel een dagje later verstuurd dan werd aangegeven op de site. Echter, de communicatie was uitstekend en snel en daarna verliep de verzending in orde. Het product (Privacy Shades) is sowieso top. Ik zou er zeker weer iets kopen.
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen! Zonder moeite werd de dakkoffer voor ons gemonteerd. Er wordt ook echt met je meegedacht! Dakkoffer was trouwens ook voorradig want bij andere leveranciers niet zo was.
Pluspunten
snelle reactie op verzoek wijziging bestelling
Pluspunten
Snelle levering. Nauwkeurige tijdsaanduiding van de levering zodat je er niet de hele dag voor thuis hoefde te blijven.
Pluspunten
Komt goed over!
Pluspunten
Ik had een probleem met het installeren van de dakdragers. Ze hebben mij telefonisch goed geholpen. Het probleem was snel verholpen.
ik heb niet het produkt ontvangen wat ik heb besteld wel over bericht maar nog geen reactie gekregen
Pluspunten
Snelle reactie op klantvragen!
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen