Pluspunten
Bestelde en door Remenko ingebouwde parkeersensoren gaven m.i. slechte reactie op obstakels. Zijn vervangen door andere set die beter werkt. Heeft Remenko boel meerwerk gekost, maar klanttevredenheid stond voorop.
Pluspunten
Duidelijke adviezen en goede producten. Vriendelijk en vakkundig personeel
Pluspunten
Snelle levering. Maken gebruik van POSTNL welke vaak toch net iets beter levering doet dan DHL of DPD.
Pluspunten
Besteld en ik kreeg wat ik wilde
VerbeterpuntenGa zo door..!
Pluspunten
Zeer goede informatie. Zeer goed vakmanschap. Na het inbouwen van een cruisecontrol een uitgebreide proefrit waarin alles heel goed uitgelegd werd. Top
VerbeterpuntenGeen echte belangrijke verbeterpunten, maar omdat dit nog aan het eind van het bezoek aan me gevraagd werd toch een enkele tip. Wat koekjes in de wachtruimte of een muesli-reepje of zo. Verder literatuur op de tafel leggen. Ik kwam er pas na en tijdje achter dat die opzij op een ander meubel lagen.
Pluspunten
Goede en snelle levering volgens afspraak.
Pluspunten
Super snellel levering
Pluspunten
Goede service, advies op maat en goede uitleg door de monteur. Het resultaat ziet er heel strak uit en het werkt prima!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer vakkundige monteur, een professional met liefde voor zijn vak.
VerbeterpuntenPIN betaalmogelijkheid zou handig zijn.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en correct te woord gestaan. Bedrijf makkelijk bereikbaar. Correcte service, nuttige informatie, product uitgebreid gedemonstreerd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer adequaat, duidelijke uitleg over de werking van het product, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Positief verrast door de goede service! Na snelle ontvangst van het bestelde product bleek dit helaas het verkeerde type te zijn. Geen probleem! Diezelfde dag werd het juiste product verstuurd en werd mij verzocht het andere product te retourneren. Topservice!
Pluspunten
Vandaag eerste grote rit met de cruise control gereden en alles werkt uitstekend.
Pluspunten
tel snel antwoord en snelle goed te volgen zending. Prijs uitstekend. geeft betrouwbare indruk
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen