Pluspunten
bij mn vorige bestelling afgelopen zomer is er het een en ander niet zo goed gegaan. Het was toen extreem druk. Deze keer is alles heel soepel verlopen. Vandaar dat ik bij een aantal vragen nvt heb ingevuld, om dat communicatie niet nodig was, het juiste geleverd is en nazorg dus ook niet nodig is.
Pluspunten
Snel!
Beoordeling Snelheid en Afspraken zijn aan elkaar gekoppeld. Ten tijde van bestelling was volgens website artikel op voorraad en volgende dag leverbaar, maar dat bleek niet waargemaakt te kunnen worden.
Pluspunten
Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede feedback tijdens de werkzaamheden. Netjes ingebouwd
VerbeterpuntenKabels Valeo parkeersensoren mogen iets langer tbv flexibiliteit van plaatsing.
Pluspunten
Snelle afhandeling nadat ik erachter kwam dat ik het verkeerde artikel had besteld, het was totaal geen probleem, ook de prijs en verzendkosten werden meteen aangepast. Super!
Pluspunten
Groot productassortiment, met name Thule Concurrerende prijzen Snelle levertijd, veel onderdelen uit voorraad leverbaar Bekwaam, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBetaalmogelijkheden uitbreiden (pinnen, credit card)
Pluspunten
Zie de gegeven punten. Geen verzend kosten Vriendelijk geholpen, Weinig meer aan toe te voegen.
VerbeterpuntenNee,gewoon lekker zo verder gaan. Succes.
Pluspunten
werd gebeld na het plaatsen van de bestelling dat de sneeuwkettingen niet onder de auto pasten en advies ontvangen welke wel zouden passen.
VerbeterpuntenVooraf beter communiceren over levertijd
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Super netjes geleverd en erg snel daar houd ik van
Pluspunten
Prijs lager dan bij meeste concurrenten Snelle levertijden Eerlijke informatie Duidelijke webshop
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken
Pluspunten
Goede service en communicatie. Snelle levering.
Pluspunten
Goede service Snelle levering Goede vakkennis
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen