Pluspunten
Goede service Snelle levering Goede vakkennis
Pluspunten
Snelle actie na telefonisch contact
VerbeterpuntenMisschien een herinnering sturen wanneer de klant niet binnen x dagen reageert op de mail om een afspraak te maken voor de levering. Mijn mail met een voorstel met een tijdstip was blijkbaar niet toegekomen bij Remenko.
Pluspunten
Telefonisch contact en men wist goed aan te geven welk type ik moest hebben. Besteld en betaald via de site: volgende dag (zaterdag) in huis.
geen. lullige communicatiefout kan overal gebeuren
Pluspunten
Alles is goed verlopen.
Pluspunten
het enige waar ik mee te maken heb is de levering en deze was correct. verder geen ervaringen
Pluspunten
VerbeterpuntenDoos was wat gehavend, maar product was prima
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
vlotte levering tegen voordelige prijs
Verbeterpuntenafspraak over terugbellen voor nalevering accessoire niet nagekomen (overigens nu niet meer nodig)
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en correcte service en aflevering
VerbeterpuntenGeen tot nu toe!
Pluspunten
Goede website, goed bereikbare vestiging, deskundig en vriendelijk personeel. Direct geholpen en uitstekend assortiment.
Pluspunten
snelle levering, goede service
Verbeterpuntengeef de klant tijdig informatie over de levering
Pluspunten
Snelhelheid van levering. Kwaliteit.
VerbeterpuntenPrijs.
Pluspunten
Ruim assortiment & voorraad
Pluspunten
goede website; groot assortiment. degelijk materiaal ( MAC)
Verbeterpuntenverpakte materialen licht beschadigd tijdens vervoer; dakdragers steunen waren licht bekrast. Had beter verpakt kunnen zijn.
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen