Pluspunten
Makkelijk zoeken en helder de alternatieven op een rij
VerbeterpuntenNa bestelling een richtdatum noemen waarop de goederen afgeleverd worden.
Pluspunten
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden per mail over voortgang bestelling. Bestelling was met 1 werkdag in huis, netjes gedaan!
Pluspunten
Snelle levertijd!
Pluspunten
Nadat de TNT een fout had gemaakt heeft dakdragers.nl er alles aan gedaan om onze bestelling voor onze vakantie nog bij ons te krijgen. Telefonisch contact was goed. Afspraken nagekomen. Zo hoort het natuurlijk ook, maar als het ook gebeurt is dat top!
Pluspunten
Snel en correct
Pluspunten
vriendelijk personeel
Verbeterpuntenscherpere prijzen
Pluspunten
Snelle levering. Goedkoopste.
Pluspunten
aangenaam verrast door de vlotte batalinsmethode en de snelle levering
Pluspunten
goed product voor een goedkoope prijs.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenPost NL was meer dan een uur te laat
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed geprijsd. Toen ik na ontvangst twijfelde aan het product en een mail stuurde, werd ik keurig gebeld met uitleg en ondersteuning.
Had een ander afleveradres opgegeven. Daar is het niet geleverd, maar op het factuuradres
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
geen