Gewenst resultaat voor betaalbare prijs

Voor het gebruik rap de filmpjes op site bekeken en daarna er zelf aan begonnen. Mijn velgen waren al goed geoxideerd en hadden hun schijn verloren. Na het gebruik van de aluminium polijst set heb ik er een 2de leven in gekregen en schijnen de velgen van mijn wagen terug.

Tof bedrijf

Mooi ingedeelde website. Snelle levering.

Goed advies en snelle levering!

Goed advies gekregen en mijn bestellingen snel en goed ontvangen!

Bestelling geplaatst en snel geleverd. Goede blogs op site tav diverse onderwerpen

Makkelijke site en snel bezorgd

Makkelijke site en snel bezorgd

goed product voor goede prijs

goed en snel geleverd

Elke keer komt alles optijd aan geen troep en ik bestel alles bij jullie omdat het goede kwaliteit is top

Uitstekende service, kwalitatief top!

Zocht een beginner set, uitstekend geholpen!

Uitstekende kwaliteit vakmanschap en bijzonder snel geleverd!

Geen opmerking.

uitstekende service

Duidelijke website, goede producten en service. En snelle levering. Ga zo door.

Levering binnen verwachting

Polijtweb behandelde mijn bestelling volgens verwachting en administratief kader

gewoon goed

Polist materiaal besteld, correct en snel in huis. Super goed materiaal. De volgende keer weer.

Overzichtelijke site en prima prijs/kwaliteit

Overzichtelijke site en prima prijs/kwaliteit, alles was snel geleverd en werkt super

Wederom tevreden!

Wij bestellen regelmatig bij Polijstweb en het gaat altijd naar tevredenheid. De bestellingen zijn snel gedaan en deze worden ook op tijd geleverd. Ook het contact via de telefoon loopt soepel en vragen worden serieus behandeld.

Snel,goede prijs

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten

goed advies en prima kwaliteit tegen een scherpe prijs!

ik heb complete polijstset voor RVS gekocht. deze voldoet geheel aan de verwachting. ik heb er al het RVS van een groot jacht mee gepoijst en het resultaat is prachtig.

Goed product en vriendelijke prijs.

Ik heb mijn auto gepolijst en met de producten van de polijst shop is het resultaat boven verwachting. Ik had het nog nooit gedaan, dus....prima.

Prima producten, goed telefonisch advies, snelle levering

Prima producten, goed telefonisch advies, snelle levering.

Prima kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd

Goed materiaal voor een prima prijs

Lekker snel

Goede materialen en snel geleverd

Niet fijn

Ik had een polijstmachine van iemand overgenomen en er zaten polijstpads bij die polijsweb verkoopt. Ik ze op een maandag besteld en pas de donderdag in huis. De polijstpads hadden makkelijk in een grotere envelop gekund, zat in een doos en daar ook verzendkosten voor betaald. Ik had 2 maten besteld, van alles 1 op 1 soort na 2 stuks. Waarvan ik er 1 besteld heb was het los in de doos geleverd. Verbeter punten. Het was netter geweest om de losse pads ook te verpakken in plastic. En de pads in een envelop te verzenden voor goedkopere verzendkosten. En men op de hoogte houden als jullie niet meteen kunnen leveren.

Geleverd volgens afspraak

Resultaat perfect.goede handleiding

Top spullen voor een goede prijs

Goede spullen, duidelijke info op de site. Alleen niet dezelfde dag verzonden maar dat vond ik geen probleem.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl