Vertrouwd en keurig zoals beloofd geleverd

Netjes geleverd product naar tevredenheid

Service zoals je mag verwachten

Duidelijk contact, netjes verpakt.

Goede service. snel en goede kwaliteit. Bestelling binnen 24 uur binnen ! . Ik kan wat ik bestelde ook ergens anders krijgen, Bij de ijzerhandelaar ( schroeven/bouten/ringen ) Maar hier zelfs met verzend kosten goedkoper ! . Ga zo door .

Goed en netjes opgepakt

Had mijn bestelling nog niet binnen dacht dat het misschien met paasweekend te maken had. Dus even een belletje gedaan waarna het volgende dag al gelijk binnen was super blij. Goei karamel snoepje erin en een cadeautje erbij top geregeld.

Verzenden duurt lang, ook is de service niet geweldig

Heb een bestelling geplaatst maar dit koste 4 werkdagen om te versturen, ook kreeg ik geen updates in deze periode wat de status was van mijn bestelling zodat ik mij niet hoefde af te vragen waar het bleef. Het product was prima elkaar alles eromheen was een hoop gedoe, zelfs de track and trace code versturen ging moeizaam. Misschien met een tweede kans dat ik dit zou veranderen maar momenteel niet, ook blijven ze maar mails sturen voor een “positieve rating”.

Duidelijke site en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

Snelle levering en prima producten !!

Prima producten en een goede beschrijving hiervan op de website. Zeer snelle levering. Bedankt !!

Spot on, niets op aan te merken

Zeer positive ervaring, ze deden wat ze beloofden en mooi vlot geleverd

Alles klopt!

Polijstmachine besteld met toebehoren... snel geleverd, keurig compleet! Hier ga ik voortaan alles kopen!

Uitgebreid assortiment

Ik zocht een oplossing om een stofkap van een pick up te polijsten. Bij polijstweb kun je alle benodigde materialen kopen. Snel geleverd en dus snel aan de slag

Snelle bezorging en netjes ingepakt.

Correcte en snelle afhandeling

Bestelling correct en snel behandeld. Contact met klantendienst snel en correct.

Manlief blij dus top!

Mooi polijst machine gekocht met alle benodigdheden erbij voor de verjaardag van mijn man!!! Werkt top! Ik was blij met de caramel snoepjes haha

Polijst goed

Goede flanel polijstschijf

Goede materialen en snelle levering

Duidelijk beschrijving verzending en afleveringstijd. Oke

Snelle uitstekkende service!

Onlangs producten besteld bij polijstweb, voorheen ook nog advies gevraagd. Kreeg snel reactie met goed advies. Wordt ook snel opgestuurd. İk zou er zeker nog vaker bestellen.

zeer goed in het leveren van producten en ook goed verpakt !!

Prima geholpen en advies.

goed geholpen

top service

hele goede service, zowel met de online bestelling en in de winkel. goed advies over de producten en goede tips. zeker een aanrader voor andere mensen qua producten, doeken en alle andere dingen die een detailer nodig heeft. Goed kwaliteit, klant vriendelijk, top service

Helaas was het bestelde pakketje niet compleet, na een mailtje kreeg ik als nog het ontbrekend onderdeel nagestuurd. Nu ben ik weer compleet ;)

mooie machine in mooie opbergtas

nog niet kunnen proberen ivm slechte weer , maar zo op het oog en controle op werking erg stil en weinig trillingen in de hand, ook de opbergtas is zeer ruim en stevig

Voor herhaling vatbaar

Zeer scherpen prijs en super snel verzonden!

Ik ben keurig op de hoogte gehouden. Artikelen snel in huis

Mijn bestelling op een snelle en correcte manier gekregen. Heel tevreden over deze firma.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl