Een tevreden bestelling

Goeie eerste ervaring. Alles netjes verstuurd. Kwam een dag later dan aangegeven maar dat maakt niks uit. Er kan tenminste weer knap gewassen worden. Duidelijke site, alles was makkelijk besteld.

Dik tevreden

Ik ben zeer tevreden over Polijstweb met name de kwaliteit van de producten, de snelle levering en de klantenservice. Polijstweb is een echte aanrader

Bbhhh

Snel en goed!

Meerdere keren spullen besteld en elke keer binnen 2 dagen geleverd. Zeker aan te raden

Snel en correct verzonden

Prima en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed bereikbaar voor deskundig advies en snelle en deskundige afhandeling van bestellingen.

Mooi producten

Helemaal top

Dap evo set besteld met monelli. Besteld en de volgende dag in huis. Goede service en goede spullen.

Top en ook service

Prima, had verkeerd geklikt en een artikel dubbel besteld. Voor verzending was dit nog aangepast.

Betrouwbaar

Goede producten tegen nette prijs.

Beaucoup de produits de qualité et service rapide

Site bien conçu, avec des produits de qualité, envoi rapide et soigné. Payement sécurisé.

Goede producten en snelle levering

Jammer dat je na de aankoop wekenlang talloze emails krijgt om polijstweb te beoordelen. Echt wel irretant ! Vandaar de 1 ster

Niet gelukt

Ik heb met die schijven alles gedaan 80 uur lang en het is gewoon niet gelukt Ik baal als een stekker investeer elke x om het kalk uit die vloer te krijgen maar niets helpt

Prima service en levering

Bestelling is vlot en prima verlopen. Topproduct trouwens!

Goede producten

Top keuzes

Vlotte levering

Vlotte levering. Snelle service

Duidelijk en mooie snelle levering

Goed en duidelijk

Na mijn telefonisch contact producten besteld en volgende dag in huis. Top.

Alles heel goed.

Goede kwaliteit en snelle levering.

ik heb hem nog steeds niet binnen

ik heb hem nog steeds niet binnen

De volg order 1-2-3 ontbrak dit heb ik opgelost via de foto. Het resutaat is uitstekend.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Perfecte en snelle levering!!

Goede en duidelijke communicatie over levering, ik ben zeer tevreden!!

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl