Snelle levering, goede prijs

Overzichtelijke website, goede prijzen en mega snelle levering….dus goede service!

Snelle levering, goede producten.

Donderdags voor kerst besteld Vrijdags voor kerst geleverd. Polijst pasta blauw, bruin polijstbollen en waterproof schuurpapier. Heb met deze producten Alleycat aluminium velgen opgeknapt Velg randen zijn weer als nieuw! Snelle levering, goede producten.

Snelle levering zelfs tussen de feestdagen

Bestel hier volgende keer weer

Doen wat belooft

Hoewel het bedrijf beperkt open was het product met 3 dagen in huis

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Snelle levering en topkwaliteit voor de prijs van 1x professioneel poetsen

Top service met top producten

Snelle levering. Reageren ook snel als je vragen hebt.

Keurige levering

Mooie website, goede prijs / kwaliteitverhouding en een snelle levering. Wat wil je nog meer

Goede service en uitleg

De bestelling kwam mooi verpakt en binnen korte termijn binnen. Dankzij de uitgebreide video werd snel duidelijk hoe ik het aan moest pakken, Geweldig mooi resultaat op de profielen van mijn tweede hands caravan. de profielen waren echt zwaar verweerd. eerst met groen daarna met bruin nagewerkt en met wit een mooie glans gegeven. Super tevreden.

Vlotte levering en product zoals verwacht

Polijstmachine aangeschaft. Kan niet oordelen over de machine. Deze nog niet gebruikt. Qua bestelproces en levering verliep alles naar verwachting en lekker vlot.

Wordt heel laat verzonden

2 weken na mij bestelling wordt het pakket pas verzonden, en dan moet het nog binnen komen. Super slecht dus!

Super netjes geleverd en snel

Ik heb nog telefonisch contact gehad over een vraag die ik had,die hebben ze duidelijk op geantwoord en uitgelegd.

Overzichtelijke site

Fijne producten, snelle levering.

Prima winkel

Mooi spullen, snelle levering. Ook nog flesje ceramic coating van Autoglanz bij mijn bestelling gekregen, bedankt hoor!

Snel bezorgd ,zoals beloofd

Heb de spullen nog niet gebruikt.

Goede webshop

Goede duidelijke website. Goede producten en snel geleverd.

ondanks de drukte snelle levering.

Goede service en een snelle levering van het bestelde product .Ook een goed contact gehad met Mark van polijstweb (telefonish).

Zeeerrrr goed.

Ik stond van het product te kijken wat het deed. Ben zeer tevreden en raad jullie overal aan.

Duidelijke site en correcte levering

Duidelijke site en prima spullen

Het werkt goed

Het werk goed

snel geleverd

Keurig en snel geleverd.

Ik heb het bedrijf gebeld om advies, ik kreeg een prima uitleg en aankoopadvies.

Makkelijke site, waardoor je product makkelijk te vinden is. Producten worden optijd bezorgd en anders word je op de hoogte gehouden. Fijne en aardige omgang naar klanten toe.

Top! Snel.

Snel gelevert en goed verpakt

Snel gelevert en goed verpakt

Top product.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl