Snelle service en goede kwaliteit

Uitstekende resultaten en goede uitleg via video’s op YouTube.

Direct Resultaat

Gewoon top

Goede service en een snelle levering.

Door gebrek aan een adapter is het polijsten mislukt

L.S. mijn ervaring met 2 polijstschijven van resp. 3000 en 5000 korrel is slecht verlopen, omdat ik niet over een adapter kon beschikken voor boormachine met regelbare snelheid. Polijstweb had ze niet voorradig. Na een bezoek aan bouwmarkten, die ook niet konden leveren heb ik de schijven op mijn haakse slijper gemonteerd. De geel-groene kunststof noppen van de schijven lieten los en de noppen vlogen in het rond, met schade aan het graniet tot gevolg. Waarom niet het advies erbij gekregen dat de schijven niet geschikt zijn voor op hoge vaste snelheid draaiende machines zoals een haakse slijper ? Gevolg een beschadigde drempel, Heel jammer meer kosten en meer veel werk. Mijn advies: Stel kopers in grote vette letters op de verpakking in kennis van de noodzaak om met regelbaar toerental te werken. Alleen geschikt voor machines met instelbaar toerental tot max. .... toeren.

De bestelling kwam uit Duitsland maar dat heeft niet geleid tot een lange wachttijd. Netjes binnen 4 werkdagen, voor mij heel acceptabel.

Eenvoudig en snel

Heeft zowat alles wat je nodig hebt om te poetsen, polijsten, etc. Makkelijk, alles op 1 plek.

Makkelijk en snel in huis

Was.makkelijk te bestellen en snel in huis

Badkuip weer heerlijk opgeknapt....!

Badkuip weer heerlijk opgeknapt....!

Prima web site en eenvoudige bestel procedure. Snelle levering.

Prima web site en eenvoudige bestel procedure. Snelle levering.

Goed advies snelle levering prima product

Goed advies snelle levering prima product doet wat het moet doen

soms even zoeken, uitleg of toelichting op de producten mag nog wel wat beter.

Goede producten, snelle service.

Helemaal top geregeld.

Lekker snel.

Zeer tevreden!

Alles volgens afspraak. Absoluut geen minpuntjes!!

Super geregeld

Keurig geleverd, daar gaan zo polijstweb.

Product snel ontvangen

Goede producten en snelle levering

Nu meerdere keren hier besteld, veel en goede producten en een goede en snelle levering.

Zeer goede ervaring

Heb diverse keren polijst onderdelen besteld, steeds goede en snelle levering. Ook de aangeschafte artikelen zoals flanel polijstschijven gaan lang mee en geven in combinatie met de goede polijst pasta een geweldig effect. Groot pluspunt is dat er enorm veel informatie op de site te vinden is over polijsten. Ben erg tevreden en raad deze site aan.

Heel

Prima service, mooie spullen

Top en snel

Snelle en correcte levering

Snel, netjes, als verwacht!

Snel in huis, vriendelijk. Ook nog een traktatie er in.

Snelle service en spullen van uitstekende kwaliteit

De tweede keer dat ik hier heb gesteld en inmiddels heb ik reclame voor jullie prima service en levering gemaakt

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl