eerste levering perfect en snel uitgevoerd, prima product.

eerste levering perfect en snel uitgevoerd, prima product.

***

***

Snell levering, goede prijs.

Duidelijke site, twee weken geleden een starter set besteld, eerste gebruik erg goed bevallen.

Prima polijstmachine En snel verzonden

Machine al even geprobeerd en werkt uitstekend Zeker een aanrader

Alles netjes en snel bezorgd

Product doet aan de verwachting zoals vermeld staat in de info.

Product doet aan de verwachting zoals vermeld staat in de info.

goede service

vlotte levering

Autowas emmer set, autoglanz Spritzer Foaming Citrus Pre Was

Leuke winkel met goede service.

Goede snelle service.

Goede snelle service & goede producten!!

Goede en snelle levering van super producten!

Super fijne producten en een snelle levering !

Top service!!

Heel erg tevreden, gisteren laat in de avond besteld en andere dag een mail dat het verwerkt is en dat het al onze richting komt en inderdaad volgende dag smorgens komt de post met de bewuste pakketje. Bedankt! Een echte aanrader!!

Gewoon goed

Goede service en snelle bezorging

Goed advies gehad bij de aanschaf van de polijstmachine. Vrijdags besteld, zaterdag in huis, zondag de auto laten glimmen!

goed ervaring

alles ging vlotjes. de website was overzichtelijk en goed geordend. Had mijn product snel gevonden. De betaling ging ook vlotjes. werd goed geinformeerd over de status van mijn levering, en dit was ook snel geleverd. Al bij al een hele positieve ervaring , ga zeker aanraden aan vrienden

Erg goed

Erg goed

Alles geleverd zoals je mag verwachten

Prima sortering en een overzichtelijke site

goed geregeld

snel bezorgd en voor concurrrende prijzen

Doet wat het moet doen

Lappenschijf gekocht, werkt zolas verwacht.

Gewoon goed

Mooi spul

Goed product

Uitstekend.

Bestellen, vlot leveren, goede producten.

Groot assortiment, overzichtelijke site en een snelle levering. Ik bestel hier zeker weer.

Top bedrijf

Een goede en snelle levering

Topp

Geweldige telefonische service, daarbij is de polijst set voor op de boot echt een aanrader. Vespa is super geworden!

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl