OVERZICHTELIJK

GOEDE EN OVERZICHTELIJKE WEBWINKEL

vlotte bezorging

Na ontvangst van de bestelde goederen bleek er iets te ontbreken, werd dezelfde middag alsnog persoonlijk thuis afgeleverd. TOP service!

PolijstWeb voldoet aan mijn verwachtingen, bezorging door PostNL niet

PolijstWeb was duidelijk in communicatie. Hierover heb ik zeker geen klachten. De bezorging via PostNL was niet volgens afspraak. Er moest getekend worden voor ontvangst, het pakket was verzekerd tot €250. Ik was op moment van levering niet thuis. De bezorger heeft het pakket in mijn achtertuin gezet en zelf getekend. Daarna heb ik een mail ontvangen over bezorging. Dit verwonderde mij en lijkt me in dit geval niet de juiste gang van zaken. Gelukkig stond het pakket nog in mijn tuin.

Mooie producten, die doen wat ze beloven . Minpuntje is, dat de producten later aankwamen dan gehoopt... maar het koekje erbij, maakt alles goed

snelle levering en goed kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen, levering sneller dan verwacht. prijs/kwaliteit goed!

Mooi aanbod, snelle levering

Keurig op tijd geleverd

Duidelijke website.

Makkelijk te bestellen en snel in huis

De website is makkelijk om spullen te bestellen, alles duidelijk en overzichtelijk. Bestelling was ook snel in huis.

Goed product

Verkeerd product en er wordt niet geluisterd

Ik heb rode doeken besteld en kreeg roze doeken. Toen ik mailde erover werd mij verteld dat de roze doeken rode doeken zijn en werd er verder geen begrip getoond voor de feit dat het niet is wat ik wou hebben.

Zeer goed en snelle levering

Correcte levering en snel

Zeer goede service. Aanrader

Zeer goede en nette service

Snelle levering, Mocht het voorkomen dat je iets mist in de bestelling even mailtje sturen met een foto van de producten die je alwel hebt en een foto van de pakbon dan wordt het missende product nog netjes nagezonden. Dus tevens een bedrijf met goede service

Goed en snel

Goed en snel

gevonden wat nodig en vlotte service.

gevonden wat nodig en vlotte service.

Dankjewel voor de fijne producten. Alleen het opzetstukje om mee te spuiten (los bijgeleverd) was lastig te gebruiken. Aan het uiteinde zit een wit dopje, maar ook IN het sproeigedeelte zit een oranje stukje plastic. Ik heb die er niet uit kunnen krijgen dus heb het overgegoten in een andere fles.. Geen idee wat voor tangetje of dingetje je daarvoor zou moeten gebruiken. Claypad is wel fijn en 13cm is een mooi formaat. Nogmaals dank.

Materiaal afgeleverd zoals gewenst.

Oké

Bestelling keurig op tijd afgehandeld en netjes gecommuniceerd over de status hiervan.

Weet ik nog niet want de bestelling heb ik nog niet ontvangen

Bestelling na leverings probleem netjes alsnog geleverd, met een nette mail dat de aankoop onderweg is, zo hoort het! Bij veel online/ winkels is de service ver te zoeken, niet bij polijstweb, nette service zoals het hoort!

Goede levering en na mail snel response

Snel en prima kwaliteit

Prima kwaliteit en vlot geleverd

Geweldig advies!

Wij hebben een boot gekocht met veel wit uitgeslagen rode verf, na advies van Marc en een relatief kleine investering een top oplossing die veel gunstiger is dan de boot en alle dingen die erop zitten opnieuw schilderen. Het resultaat was snel zichtbaar, erg makkelijk en erg mooi. Precies wat Marc al aangaf, en we kregen ook nog een seintje toen de set die we moesten hebben weer beschikbaar was. Al met al, zeer goed! Nu nog 8 meter boot, 10 meter mast en nog veel meer polijsten en kijken hoe we er dan in staan ;)

Prettige ervaring

Prima website, makkelijk bestellen en snelle levering

Goed spul

Snel gelevert en top kwaliteit

Gebruiksvriendelijke webshop met mooie producten.

Na het eerste starterspakket aan het polijsten geslagen. Eerst oefenen op mijn kano's, daarna de lak van de familie auto tot aan de vinyl ruitjes van de deuren van mijn cabrio. De exenter polijstmachine doet het fantastisch en het resultaat is elke keer uitstekend. Dus nu de groot verpakkingen van 1 liter gekocht, die veel prijsgunstiger liggen dan de 250 ml, en we kunnen voorlopig vooruit. Een totaal score van 4.5 ster omdat er altijd nog verbeteringen mogelijk zijn (al zou het de prijs zijn;-)

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl