Snel geleverd en goede poets

Dito

zeer goed..

Snelle levering , goed product . Zeer tevreden.

Toni

Goet

Goede prijs kwaliteit .

Goede duidelijke website en snelle levering.

Goede en snelle levering

Adequate verwerking van de orders én snelle reactie op support aanvraag. Goede ondersteuning als er iets niet helemaal gaat zoals verwacht. TOPPIE. Klein minpuntje: artikelen die (tijdelijk) niet op voorraad zijn, kunnen ook niet (op voorhand) bestelt worden.

Perfect!

Opzoek naar een middel op metaal te polijsten kom je op diverse sites diverse producten tegen. Op Polijstweb zie je in een video in een opslag wat je moet doen en wat het resultaat is. Bestellen gaat prima en de levering is supersnel. In een dag was het binnen. Perfect.

Snel geregeld, veel op voorraad

Aanrader!

Perfecte spullen. Goede kwaliteit. Snel bezorgd. Niet duur.

Professioneel en vriendelijk

Goede producten

Bestelling en advies prima en duidelijk. Het duurt alleen lang voor er wordt geantwoord op vragen. Rest super

Gratis koekje = 5 sterren

Bestelling snel verzonden, echter 1 product vergeten. Na melding hiervan gemaakt te hebben werd het manco verholpen en het ontbrekende product alsnog verstuurd.

Goede service.

Had wat vragen over welke polijstpad ik nodig had. Kreeg binnen 1 uur mail terug en werd geweldig geholpen.

Voldoet aan de eisen wagen terug als nieuw een ECHTE aanrader.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig spul.

Mooie verkoop side erg duidelijk, goede prijzen en snelle levering. Het poets/polijst middel is mij goed bevallen en heeft voor 90% zijn werk gedaan die andere 10% ligt aan de rode lak die al 25 jaar op de auto zit en aan het verkrijten is, de rode lak heeft geen blanke lak laag. Maar ik ben zeer tevreden hij glimt weer als een l.ll.tj. In de maneschijn.

Prima shop en service

Een zeer duidelijke webshop met goede uitleg, Verzending is spoedig en netjes verpakt. Zeker een aanrader

ontbreken van item in bestelling

bij mijn levering ontbrak er een item in mijn bestelling. na het sturen van 2 mails nog steeds geen antwoord van polijstweb. dus ik kan niet anders dan een slecht cijfer geven

Goede kwaliteit

Mooie producten en snel geleverd

Snelle, juiste levering

Snelle, juiste levering. Product vult de verwachtingen in.

Prima, betrouwbaar

Op tijd geleverd, goede prijs

Super snelle levering

Zeer goede service

Alleen de polijst doeken mochten misschien van ietsje hogere kwaliteit zijn. Voor de rest prijs kwaliteit top!!

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl