Correct en snel afgehandeld.

Correct en snel afgehandeld.

Levering heeft langer geduurd dan verwacht, maar wel heel netjes opgelost.

Levering heeft langer geduurd dan verwacht, maar wel netjes opgelost en verontschuldiging aangeboden.

Alles snel geleverd

Degelijk materiaal voor een faire prijs

De spullen die ik besteld had werden snel en netjes geleverd. Prima

Poets set van grof tot fijn

ben tevreden

super en beste producten

was mijn eerste besteling. maar ben superblij met de super producten van pro kwaliteit.

uitstekend.

eerlijk en transparant bedrijf. order binnen 24 uur geleverd en dat in deze tijd.

Prima advies, eenvoudig via de website de juiste aken te bestellen, snelle en goed verzorgde levering. Echt een aanrader voor iedereen.

Snel geleverd.

Snel geleverd...

Snelle en zorgeloze levering

Op zoek naar polijstmateriaal kwam ik Polijstweb tegen, een prima website met een zeer ruim en overzichtelijk aanbod tegen schappelijke prijzen. De keuze was zo gemaakt!

Zoals het moet zijn !

Snelle en correcte levering . Goeie service

Snel

Goed product, werkt inderdaad. Moet wel iets meer poetsen dan de advertentie doet voorkomen. Maar resultaat is goed.

Alles snel en goed geregeld

Top en snel

Nette webschop. Duidelijk en snel geleverd

Prima materiaal

Het gebruik is goed mis alleen een beschrijving welke wax je als eerste moet gebruiken

schept vertrouwen voor toekomstige bestellingen

Top product super resultaat

Heb twee aluminium kleppendeksel weer als spiegels gemaakt. Heerlijke klus en precies zoals je hoopt dat het wordt

echt top wat ze leveren

Beter kan echt niet

Erg tevreden.

Al eerder wat besteld maar kreeg daarmee niet het gewenste resultaat. telefonisch contact opgenomen om te vragen waarom dat was. Na een aantal tips en een extra product kom ik nu veel dichter bij het beoogde resultaat.

Super kwaliteit en vlug geleverd

aanrader

Niet tevreden

Helaas twee keer achter elkaar een bestelling gedaan, welke beide verkeerd geleverd zijn. Ik bestel hier niet zo gauw nog een keer.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl