Gewoonweg in orde!

Professioneel en snel

Super snelle levering

Ik heb geen zin om hoer iets verplicht te moeten invullen....

Prima service en lekker snel.

Levering binnen een paar dagen en goed en netjes verpakt.

Perfect polijstmiddelen, snel besteld en bezorgd

Voor de spatplaat achter de kookplaat op zoek naar een polijstmiddel om wat krasjes weg te werken. Snel gevonden op de site, simpel besteld en volgens afspraak snel en goed geleverd

Prima spullen, vlot geleverd

Wat me aansprak: de. Duidelijke etikettering met kleurcodes op zowel de serie van vier polijstpasta's als de polijstschijven. Ik zou als beginner erg mijn best moeten doen om hiermee de fout in te gaan. De producten werken prima.

Bestelling geplaatst en werd er op gewezen dat het in deze drukke tijden misschien een paar dagen later zou kunnen worden! Heel netjes om dit te doen, maar de volgende dag was mijn bestelling al binnen. Top service!

Snelle actie/reactie en artikelen snel.in huis

Snel en goed

Vanaf de bestelling tot aan de levering, goed en snel. Alles goed kunnen volgen via de track en tracé. Toppie.

Alles prima in orde!

Perfect materiaal

Vlotte afhandeling

Perfecte afhandeling van bestelling. En een erg snelle levering.

Mooie producten, snelle levering en goede afhandeling van de bestelling.

Top. Snelle levering en precies wat ik besteld heb.

Producten zijn naar wens.

Nog niets ontvangen na een week

Post nl heeft het ook nog niet ontvangen

Snelle levering,goed product

Het is een fantastisch product,die Peek!Dacht dat ik mijn gasvuur nooit meer in orde ging krijgen na te morsen met zoutzuur. Je ziet er nu bijna niets meer van!

Goede producten en goede service.

Goed geregeld

Binnen één dag mijn bestelling al thuis. Top

Snelle levering. Goed produkt

Ik ben tevreden met polijstweb omdat ze doen en leveren wat ze beloven.

Artikelen zijn snel geleverd en goed verpakt. Kwaliteit ook super!

Snelle levering, goede service.

Duidelijke website, goede uitleg en service.

Kwaliteitsvolle producten met een goede service

De producten werden correct geleverd en die hebben een zeer goede kwaliteit.

Is altijd goed en snel geleverd

Goede prijs en top merken te verkrijgen

Het word mijn cadeau gedaan ;) Beter iets goed zelf uitzoeken dan het verkeerde krijgen

Heb al 1 ding gepolijst gaat lekker snel.

Ik bestel zeker nog bij jullie.

Zeer tevreden zaterdag bestelling gedaan donderdag geleverd. Super

snelle en goede service

snelle en goede servic producten zijn van goede kwaliteit perfect geleverd volgens hun website

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl